“Θύελλα” διαζυγίων στη showbiz: ποιο πασίγνωστο ζευγάρι χώρισε

Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz έφτασε στον χωρισμό;

Σαν ιος φαίνεται να εξαπλώνονται τα διαζύγια και οι χωρισμοί στους κύκλους της ελληνικής showbiz.

Αυτήν τη φορά, ο χωρισμός αφορά σε πασίγνωστο ζευγάρι, το οποίο δεν συνήθιζε να τραβά τα βλέμματα μέσω της προσωπικής τους ζωής, αφού διατηρούσαν χαμηλό προφίλ.

καλημερηςΠρόκειται για τον Τζώνη Καλημέρη και τη Μαρία Ιωάννου, οι οποίοι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ενώ έχουν βάλει μπροστά και το διαζύγιο.

Ο διευθυντής προγράμματος του Alpha, Τζώνη Καλημέρης και η πανέμορφη κόρη του πάμπλουτου επιχειρηματία Δάκη Ιωάννου, Μαρία παντρεύτηκαν από κεραυνοβόλο έρωτα και απέκτησαν δύο γιους, με τους οποίους ο Τζώνη έκανε αρκετές εξόδους σε μουσικές και αθλητικές εκδηλώσεις. Ο ισχυρός άνδρας των media έχει έναν ακόμη γιο, από τον πρώτο γάμο του, με την Κοραλλία Καράντη, ο οποίος σήμερα είναι 18 ετών και σπουδάζει στην Αμερική, αλλά και η Μαρία έχει αποκτήσει ένα αγόρι, τον Κωνσταντίνο, με τον εφοπλιστή Γιώργο Ψάλτη, καθώς υπήρξε κι εκείνη παντρεμένη στο παρελθόν.

Ο Τζώνη Καλημέρης μπορεί την περίοδο αυτή να είναι προβληματισμένος έχοντας να διαχειριστεί το τέλος μιας εποχής στα αισθηματικά του, καθώς και τον τρόπο με τον διαζύγιό του να είναι όσο το δυνατόν πιο… βελούδινο για το καλό των παιδιών του, ωστόσο, στο παρελθόν έχει περάσει πολύ δυσκολότερες καταστάσεις.

Ηταν κοντά στο 2008, όταν του ανακοινώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο του δέρματος και πως έπρεπε να ακολουθήσει τις απαραίτητες θεραπείες.

«Η κυρία που μου έδωσε τα αποτελέσματα της βιοψίας και μου είπε ότι είναι καρκίνος, κακό δηλαδή, μου πρότεινε να μου συστήσει έναν ψυχολόγο, κάποια ομάδα υποστήριξης. Δεν το χρειάστηκα. Δεν ένιωσα κάτι, ίσως γιατί στην οικογένειά μου είχαμε αντίστοιχες ιστορίες» είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη «Ολα για την υγεία mou» στο Mega. Λίγο νωρίτερα, μιλώντας στο «Lifestyle» του Alter είχε πει: «Για ένα μικρό διάστημα, όσο ήμουν στην Αμερική, έκανα τις θεραπείες κι έβλεπα γύρω μου ανθρώπους με συμπτώματα πολύ πιο έντονα από τα δικά μου, με προβλήματα πιο μεγάλα από τα δικά μου, εκεί λίγο κλονίστηκα. Οχι με την έννοια ότι κινδυνεύω, αλλά με την έννοια ότι ζεις μια ζωή και ξαφνικά αυτή αλλάζει. Δεν έγινα πιο φιλοσοφημένος, δεν την αντιμετωπίζω διαφορετικά. Οπως ήμουν, είμαι». Οσο για το πώς είχε ξεκινήσει η περιπέτεια; «Το 2001 είχα τρίψει τη γάμπα μου σε ένα ξύλο και είχα κάνει μια κοκκινίλα η οποία δεν πέρναγε και από τη στιγμή που κάτι δεν περνάει, σε προβληματίζει. Στο δέρμα αντικειμενικά είναι φανερό να παρατηρήσεις το οποιοδήποτε πρόβλημα, οπότε αναγκαστικά το ψάχνεις» είχε πει σχετικά.

Διαβάστε γιατί η Πάολα χώρισε με τον Μιχάλη Ποζίδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.