Γνωστή παρουσιάστρια: “Αν δεν δουλέψω, θα έχω πρόβλημα επιβίωσης” [φωτο]

Ποια γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζει;

Αφοπλιστικά ειλικρινής εμφανίστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της πασίγνωστη παρουσιάστρια της βραδυνής ζώνης, η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Όπως ανέφερε η ίδια, απαντώντας στο αν έχει “λύσει το πρόβλημά της”, «Όχι, όχι. Ούτε καν! Τι εννοείς «τι ανάγκη έχω»; Τι σχέση έχει η επιτυχία με τα χρήματα; Σου είπε κανείς ότι έχω βγάλει τα τρελά λεφτά; Αμείβομαι κανονικά -γι’ αυτό που κάνω- έχω μαζέψει κάποια χρήματα, άντε και πήρα ένα σπίτι στη Χαλκιδική με προοπτική να βρουν τα παιδιά μου κάτι από εμένα. Μου δίνει αυτό κάποιο εισόδημα; Όχι!”.

Ωστόσο, προσέθεσε “Κατά τ’ άλλα, φυσικά και έχω ανάγκες και υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετώ σε μηνιαία βάση. Και πολλά έξοδα. Άλλωστε, ποιος Έλληνας ή και Κύπριος, έχει λύσει το οικονομικό του πρόβλημα; Εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Ο κόσμος είχε κάποτε την εντύπωση ότι οι άνθρωποι της τηλεόρασης παίρνουμε πολλά λεφτά. Ε, αυτό πια έχει αλλάξει και ο κόσμος το ξέρει. Αγαπάω τη δουλειά μου, με κάνει και αισθάνομαι δημιουργική, αλλά αν δεν δουλέψω φυσικά και θα έχω πρόβλημα επιβίωσης, όπως όλοι μας».

βικυΠρόκειται για την πασίγνωστη παρουσιάστρια του Πάμε Πακέτο, Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Το αξιοσημείωτο στην εν λόγω συνέντευξη είναι πως αναφερόμενη και πάλι στα οικονομικά και την οικονομική διαχείρηση, η Βίκυ Χατζηβασιλείου δήλωσε “«Όχι. Δεν το έχω αυτό με τη διαχείρηση! Ξέρεις, αυτό το θέμα το έχω εναποθέσει στον σύζυγό μου. Εκείνος τα κανονίζει αυτά, είναι πολύ πιο οργανωτικός στα οικονομικά από εμένα. Έχω αλλεργία στα λεφτά, δεν μπορώ καθόλου να κάνω σχέδια, να αποταμιεύσω. Το χρήμα δεν με αφορά σαν στόχος, ούτε αποτελεί βεβαίωση σε κάτι. Δεν μου δίνει ευχαρίστηση, αλλά μου προκαλεί δυσφορία. Ξέρω, ακούγεται λίγο παράξενο, αλλά μπορεί να στο επιβεβαιώσει κάποιος που με ξέρει καλά, όπως ο σύζυγός μου».

Διαβάστε ποια γνωστή παρουσιάστρια συνελήφθη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.