Χάρης Δαυίδ: δείτε τον χλιδάτο γάμο του “Mr Coca Cola” [φωτο]

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον γάμο του Χάρη Δαυίδ.

Φωτογραφίες από τον γάμο – υπερπαραγωγή του γνωστού επιχειρηματία και γιου του μεγαλοϊδιοκτήτη της Coca Cola, Χάρη Δαυίδ και της συντρόφου του Λάνα Ντιμπέρ, ήρθαν στον φως της δημοσιότητας μέσα από το Thema People.

Διακόσιοι πενήντα εκλεκτοί καλεσμένοι από όλο τον κόσμο έδωσαν το παρών στον παραμυθένιο γάμο του Χάρη Δαυίδ, που προετοιμαζόταν εδώ και μήνες και έγινε στην Πάτμο.

Οι καλεσμένοι έφτασαν με δικά τους γιοτ ή με νοικιασμένα αεροσκάφη στη Σάμο και από εκέι επιβιβάζονταν στο ειδικά ναυλωμένο σκάφος Kassandra Delfinous για να μεταβούν στην Πάτμο, προκειμένου να παρευρεθούν στον γάμο.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και στο Μυστήριο που πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία της Παναγίας των Κοιμητηρίων στη Χώρα της Πάτμου, όπου τελέστηκε ο γάμος από τον μητροπολίτη Νιγηρίας κ. Νικόλαο και συλλειτούργησε ο εφημέριος του ναού, αλλά και στο γλέντι που ακολούθησε το ίδιο βράδυ στους Αρκιούς.

Τοπικοί οργανοπαίκτες στον γάμο του Χάρη Δαυίδ, το συγκρότημα του Βασίλη Γραμματικού και το χορευτικό ΑΛΩΝΙ έδωσαν στο γλέντι νησιώτικο χρώμα.

Δείτε τις φωογραφίες από τον γάμο του Χάρη Δαυίδ:

Διαβάστε ποιον παντρεύεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.