Αλεξία Αλεξιάδου: πότε και πού θα γίνει η κηδεία της. Το τελευταίο “αντίο”

Πότε θα γίνει η κηδεία της Αλεξίας Αλεξιάδου;

Σήμερα θα γίνει η κηδεία της αδικοχαμένης Αλεξίας Αλεξιάδου, η οποία τα ξημερώματα της Τετάρτης, «έφυγε» από τη ζωή, έπειτα από σοβαρή κρίση άσθματος που είχε στον ύπνο της, με αποτέλεσμα να πάθει ανακοπή.

Συγγενείς και φίλοι, θα πουν το «τελευταίο αντίο» στην Αλεξία Αλεξιάδου στις 15:00 το μεσημέρι, στο Κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας.

Τόσο η μητέρα της, Βέφα Αλεξιάδου, όσο και η οικογένεια της Αλεξίας, είναι συγκλονισμένοι από τον τραγικό και τόσο ξαφνικό χαμό της, αφού με τον θάνατό της η Αλεξία αφήνει πίσω της δυο κοριτσάκια 10 και 17 ετών.

Λίγες ώρες πριν, η αδερφή της Αλεξίας, Άντζυ Αλεξιάδου, μέσω του Facebook έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα, στο οποίο αποχαιρετά την αδερφή της, ενώ ευχαριστεί και όσους τους συμπαραστάθηκαν τις δύσκολες αυτές στιγμές.

Την ίδια στιγμή, χαμός επικρατεί στα social media και στις προσωπικές σελίδες που έχει στο Facebook η Βέφα Αλεξιάδου, όπου πλήθος κόσμου σπεύδει να της στείλει συλλυπητήρια.

Διαβάστε ποια η αλήθεια για τον θάνατο της Αλεξίας Αλεξιάδου, τα σπαρακτικά λόγια του συζύγου της Αλεξίας Αλεξιάδου, ποια τα συγκλονιστικά λόγια της αδελφής της Αλεξίας Αλεξιάδου, ποιο το τελευταίο μήνυμα της Αλεξίας Αλεξιάδου πριν πεθάνει, ποια τα συγκινητικά λόγια της Νανάς Καραγιάννη για την Αλεξία Αλεξιάδου και γιατί έκρυβαν την αλήθεια για την Αλεξία Αλεξιάδου από τη Βέφα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.