Αλεξία Αλεξιάδου: το βεβαρημένο ιστορικό και το τελευταίο μήνυμα πριν πεθάνει

Ποιο το βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό της Αλεξίας Αλεξιάδου;

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα και είναι από εκείνες τις ειδήσεις που δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για έναν συνάνθρωπο ιδιαιτέρως συμπαθή όπως ήταν η Αλεξία Αλεξιάδου που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.

Ο εφιάλτης της Αλεξίας Αλεξιάδου ξεκίνησε από την προ-εφηβική ηλικία. Εκεί διαγνώστηκε για πρώτη φορά το πρόβλημα. Η αντιμετώπιση του άσθματος ήταν μια χρόνια ταλαιπωρία που είχε γίνει για την άτυχη μαγείρισσα πλέον τρόπος ζωής. Είχε πάντα μαζί της τα απαραίτητα φαρμακευτικά σκευάσματα με τα οποία αντιμετώπιζε τις κρίσεις.

Κρίσεις που την έφερναν πολλές φορές στα όριά της. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η Αλεξίας Αλεξιάδου πριν από λίγο καιρό έφτασε και πάλι λίγο πριν ακόμα και να πεθάνει αλλά την πρόλαβαν οι οικείοι της.

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε την δεύτερη φορά. Το κακό έγινε στον ύπνο της. Σε κατάσταση σοκ δεν είναι μόνο η μητέρα της Βέφα αλλά τα δυο της παιδιά Χαρά και Γενοβέφα… οι κόρες της άτυχης Αλεξίας Αλεξιάδου ηλικίας 10 και 17 ετών αντίστοιχα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αυτή την ώρα τα παιδιά βρίσκονται στο σπίτι με την θεία τους Άντζελα και τον πατέρα τους Ευάγγελο Κιτσάκη.

alexia-alexiadou-pethane-2Περίεργο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην Αλεξία Αλεξιάδου, η οποία λίγες ώρες πριν πεθάνει, ανέβαζε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook διάφορα posts με αφορμή τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου….

Το τελευταίο της δημόσιο μήνυμα, αποτελεί την υπέρτατη τραγική ειρωνία, αφού μεταξύ άλλων η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου εύχεται «να είμαστε όλοι καλά με υγεία, και να γιορτάσουμε και του χρόνου».

Όσο για τις «τελευταίες» της φωτογραφίες; Ανέβηκαν στις 27 Οκτωβρίου, μια μόλις μέρα πριν τον θάνατό της.

Διαβάστε πώς έμαθε η Βέφα Αλεξιάδου ότι πέθανε η Αλεξία και από τι πέθανε η Αλεξία Αλεξιάδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.