Μεγάλη ανατροπή για Αλεξία Αλεξιάδου: δεν πέθανε στον ύπνο της αλλά…

Ποια η ανατροπή στον θάνατο της Αλεξίας Αλεξιάδου;

Αλλάζουν τα δεδομένα γύρω από τον θάνατο της Αλεξίας Αλεξιάδου, καθώς η είδηση ότι πέθανε στον ύπνο της διαψεύστηκε μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η εκπομπή «Μία» αποκάλυψε πως ήρθε σε επικοινωνία με τον διευθυντή της ιατρικής μονάδας στα επείγοντα περιστατικά κ. Γιώργο Μαχαιρά, ο οποίος εξήγησε πως η Αλεξία Αλεξιάδου μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με ανακοπή καρδιάς. Την διασωλήνωσαν αμέσως, κατάφεραν να την ανανήψουν, επανήλθε για λίγο, μόνο η καρδιά και όχι εγκεφαλικά, είχε σφυγμό για περίπου μια ώρα και μετά έπαθε την δεύτερη ανακοπή και δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Σε λίγες ώρες συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Αλεξία Αλεξιάδου που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 15:00 στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής και ακολούθως θα γίνει η ταφή της στο κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας.

Η Αλεξία Αλεξιάδου, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή είχε δύο κόρες στις οποίες είχε ιδιαίτερη αδυναμία και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε αναφερθεί στα κορίτσια της μέσα από συνεντεύξεις. Κοντά τους στέκεται αυτές τις ώρες ο πατέρας τους και σύζυγός της αδικοχαμένης μαγείρισσας.

Διαβάστε ποια η αλήθεια για τον θάνατο της Αλεξίας Αλεξιάδου, τα σπαρακτικά λόγια του συζύγου της Αλεξίας Αλεξιάδου, ποια τα συγκλονιστικά λόγια της αδελφής της Αλεξίας Αλεξιάδου, ποιο το τελευταίο μήνυμα της Αλεξίας Αλεξιάδου πριν πεθάνει, ποια τα συγκινητικά λόγια της Νανάς Καραγιάννη για την Αλεξία Αλεξιάδου, γιατί έκρυβαν την αλήθεια για την Αλεξία Αλεξιάδου από τη Βέφα, πού θα γίνει η κηδεία της Αλεξίας Αλεξιάδου και ποια τα σπαρακτικά λόγια της Βέφας Αλεξιάδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.