Νέα Δημοσκόπηση Metron Analysis: ποιο κόμμα συγκεντρώνει 25,7%. Ποσοστά

Ποιο είναι πρώτο κόμμα στην νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis; Δείτε τα ποσοστά.

Πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis η οποία παρουσιάστηκε την Παρασκευή από το ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1.

Αναλυτικότερα στη δημοσκόπηση Metron Analysis, σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 25,7%, η ΝΔ 19,8% και ακολουθούν το Ποτάμι με 6,9%, η Χρυσή Αυγή με 5,3%, το ΚΚΕ με 4% και το ΠΑΣΟΚ με 3,4%.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ωστόσο εξακολουθεί να παραμένει ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συγκεντρώνει 30% έναντι του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος συγκεντρώνει 23%.

Μεγάλη είναι η διαφορά ανάμεσα στον πρωθυπουργό και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στο ερώτημα για το ποιος μπορεί να διαχειριστεί το δημόσιο χρέος καλύτερα, με τον κ. Σαμαρά να συγκεντρώνει το 35% και τον Αλέξη Τσίπρα το 28%.

To 49% εκτιμά πως η παρούσα Βουλή πρέπει να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ το 45% ζητά να προηγηθούν εκλογές.

Στο ερώτημα της δημοσκόπησης Metron Analysis αν η ψήφος εμπιστοσύνης που ζήτησε ο πρωθυπουργός είναι μια θετική ή μια αρνητική επιλογή, το 47% την κρίνει θετικά και το 40% εκτιμά πως είναι λάθος.

Τέλος στη δημοσκόπηση Metron Analysis, ο Αλέξης Τσίπρας με 41% είναι πρώτος σε δημοφιλία έναντι 40% του Αντώνη Σαμαρά και του Σταύρου Θεοδωράκη. Ακολουθούν ο Πάνος Καμμένος με 29%, οι Φώτης Κουβέλης και Δημήτρης Κουτσούμπας με 26%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος με 23% και ο Νίκος Μιχαλολιάκος με 11%.

Διαβάστε ποιο κόμμα είναι μπροστά με 9,5 μονάδες στη δημοσκόπηση Palmos Analysis.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.