Δημήτρης Μπεκιάρης, Φως στο Τούνελ: “Τον σκότωσε ο φίλος του και τον…”

Ποιες οι σοκαριστικές αποκαλύψεις του “Φως στο Τούνελ” για τον Δημήτρη Μπεκιάρη;

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη και το παρασκήνιο ενός φρικτού εγκλήματος παρουσιασε το Φως στο Τούνελ στην πρεμιέρα του.

Το Φως στο Τούνελ αποκάλυψε στην πρώτη εκπομπή της σεζόν το παρασκήνιο μιας πολύκροτης υπόθεσης. Η έρευνα επιβεβαίωσε ότι η εξαφάνιση του επιχειρηματία Δημήτρη Μπεκιάρη, στο Σχίνο Κορινθίας, ήταν δολοφονία. Αδιάψευστος μάρτυρας η κάμερα, που πρόδωσε τον ένοχο και φίλο του θύματος, Στέλιο Πανανουδάκη.

Η κάμερα της εκπομπής είχε καταγράψει τις αντιφάσεις του συνέταιρου και δολοφόνου του, όπως ομολόγησε ο ίδιος αργότερα. Το «Φως στο Τούνελ» παρουσίασε καρέ – καρέ το σκηνικό που έστησε ο δράστης Στέλιος Πανανουδάκης.

Την Παρασκευή 13 Ιουνίου, στην τελευταία εκπομπή της προηγούμενης σεζόν, οι συγγενείς του Δημήτρη Μπεκιάρη 57 χρόνων, τον αναζητούσαν.

Προβλήθηκε και η συνέντευξη που έδωσε ο συνέταιρος του θύματος, τέσσερις μέρες μετά τη δολοφονία του. Μία εβδομάδα αργότερα, η μυρωδιά του θανάτου οδήγησε την ανιψιά του 57χρονου επιχειρηματία, Δημήτρη Μπεκιάρη στον εντοπισμό της σορού του σε χαράδρα. Η κάμερα κατέγραψε και πάλι τον δράστη, να παρακολουθεί την ανάσυρση του πτώματος.

Ο Στέλιος Πανανουδάκης δεν άργησε να ομολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημα του, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά τις έρευνες του «Τούνελ».

Διαβάστε πού βρέθηκε το πτώμα του Δημήτρη Μπεκιάρη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.