Ειρήνη Αρβανίτη: πώς απολύθηκε από το Queen εξαιτίας της Καμπούρη

Πώς η Ειρήνη Αρβανίτη απολύθηκε από το Queen λόγω της Δέσποινας Καμπούρη;

Η πολυσυζητημένη αποχώρηση της Δέσποινας Καμπούρη αλλά και η αιχμηρή απάντησή της μόλις λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του Mega με Μία αποτέλεσε θέμα συζήτησης των προηγούμενων ημερών.

Έντονη ήταν η φημολογία που ήθελε την Έλενα Τσαβαλιά να ευθύνεται για το γεγονός, ωστόσο η ίδια σε χθεσινές δηλώσεις της τόνισε πως με τον Μάρκο Σεφερλή δεν είναι… κανίβαλοι.

Όπως ήταν φυσικό, η είδηση της αποχώρησης της Δέσποινας Καμπούρη αναπαράχθηκε από όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, blogs και sites, ενώ συζητήθηκε και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, στο πάνελ της οποίας ανήκει και η Ειρήνη Αρβανίτη, που δουλεύει και ως συντάκτρια του queen.gr.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Ειρήνη Αρβανίτη κράτησε ουδέτερη στάση, γεγονός, που όπς φάνηκε εξόργισε τη Δέσποινα Καμπούρη.

Η Δέσποινα Καμπούρη λοιπόν, ιδιαίτερα δυσαρεστημένη, θεώρησε πως έπρεπε να την υποστηρίξει στο εν λόγω ζήτημα, καθώς συνεργάζονται στο ίδιο site.

Λίγο αργότερα – όπως αποκαλύπτει το People – διευθυντικά πρόσωπα από το queen ανακοίνωσαν στην Ειρήνη Αρβανίτη την πρόθεσή τους να σταματήσει η συνεργασία τους μαζί της.

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι μίλησα με την Δέσποινα Καμπούρη, η οποία όντως ήταν δυσαρεστημένη μαζί μου. Επίσης μου ανακοινώθηκε από το site η πρόθεση τους να με απολύσουν και ότι προς το παρόν αποφασίστηκε να μπω σε αυστηρή επιτήρηση. Επειδή όμως είμαι επαγγελματίας και θεωρώ ότι κάτι τέτοιο με προσβάλλει σαν προσωπικότητα, παραιτήθηκα» ανέφερε η Ειρήνη Αρβανίτη.

Διαβάστε ποια η αιχμηρή απάντηση της Καμπούρη στον Σεφερλή μετά την αποχώρηση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.