Ελένη Μενεγάκη έγκυος: δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της για πρώτη φορά [φωτο]

Δείτε τη φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα που δείχνουν ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι έγγυος.

Ακόμα περισσότερο πυροδότησε τις φήμες περί τέταρτης εγκυμοσύνης η Ελένη Μενεγάκη, με τον φακό της εκπομπής της να βγάζει σε πρώτο πλάνο τη φουκωμένη κοιλίτσα της.

eleni-menegaki-egkuosΤην ώρα που τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Ελένη Μενεγάκη είναι έγγυος και όντως περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο και θα το ανακοινώσει μόλις «πατήσει» στον τέταρτο μήνα, εκείνη τηρεί σιγήν ιχθύος. Πλην όμως, η εικόνα την «πρόδωσε».

Μετά την Κατερίνα Ζαρίφη, που δήλωσε «η μόνη αγκάστρωτη της εκπομπής», το στενό φόρεμα που φορούσε η Ελένη Μενεγάκη έδειξε στους τηλεθεατές τη φουσκωμένη κοιλιά της επιβεβαιώνοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι είναι έγκυος, όταν η παρουσιάστρια κάθισε σε μία πολυθρόνα και… ξέχασε να κρατήσει μπροστά της το tablet όπως έκανε νωρίτερα.

Η Κατερίνα Ζαρίφη είπε στη χθεσινή εκπομπή: «Αισθάνομαι μοναξιά που στην εκπομπή είμαι η μόνη… αγκάστρωτη».

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Γκουντάρας προέτρεψε την Κατερίνα Ζαρίφη να καθίσει στην καρέκλα της Ελένης Μενεγάκη, λέγοντάς της: «Είναι γούρι, για να φουσκώσει η κοιλίτσα».

Διαβάστε ολόκληρο το χρονικό της τέταρτης εγκυμοσύνης της Ελένης Μενεγάκη και δείτε τη φωτογραφία που μαρτυρά την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.