Επιτέλους “ομολογεί” η Ελένη Μενεγάκη: “Είμαι έγκυος”

Σε ποιους αποκάλυψε πως είναι έγκυος η Ελένη Μενεγάκη;

Περισσότερο από έναν μήνα, η Ελένη Μενεγάκη και η είδηση ότι είναι έγκυος έχει κατακλύσει sites, blogs και εφημερίδες, καθώς η ίδια αποτελεί μεγάλο κομμάτι της ελληνικής showbiz.

Με δεδομένο, οτι η εγκυμοσύνη δεν θα μπορεί να “κρύβεται” για πολύ καιρό, η Ελένη Μενεγάκη φέρεται να αποκάλυψε τελικά το μεγάλο… μυστικό.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρο δημοσίευμα του YOU, η επίσημη ανακοίνωση από τα χείλη της Ελένης Μενεγάκη θα γίνει δημόσια, σήμερα, στα γενέθλιά της.

«Αρχικά το εκμυστηρρεύτηκε στους συνεργάτες της και εκείνοι κατόπιν δική της επιθυμία κράτησαν το στόμα τους κλειστό μέχρι να αποφασίσει η ίδια ποια θα είναι η στιγμή που θα το πει δημόσια», λέει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της Ελένης Μενεγάκη στο YOU

Η Ελένη Μενεγάκη σβήνοντας το κεράκι και γιορτάζοντας τα 45 της χρόνια περιμένει τον καρπό του μεγάλου της έρωτα με τον Μάκη Παντζόπουλο. «Είμαι έγκυος, περιμένω το παιδί του Μάκη», είναι η φράση που περιμένουμε να πει η «βασίλισσα» της τηλεόρασης και οι τηλεθεάσεις να εκτοξευτούν πάλι στα ύψη!

Διαβάστε ποιοι οι φόβοι της Ελένης Μενεγάκη για την εγκυμοσύνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.