Eλένη Μενεγάκη: το “καρφί” για Πρωινό και Σκορδά

Ποιο το καρφί που έριξε η Ελένη Μενεγάκη για το Πρωινό και τη Σκορδά;

Με αφορμή ένα βίντεο από την εμφάνιση του Μπράντλεϊ Κούπερ στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε τις ιδιαίτερες, χιουμοριστικές δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται διάφοροι αστέρες του Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών τους συνεντεύξεων.

Αιτία για το σχόλιό της στάθηκε η ρώσικη ρουλέτα με αβγά, που έπαιξε ο διάσημος ηθοποιός κατά την εμφάνισή του στο συγκεκριμένο show (κλήθηκε να σπάει αβγά στο κεφάλι του, ξέροντας πως κάποια από αυτά ήταν ωμά και κάποια άλλα βρασμένα).

Παρακολουθώντας το απόσπασμα, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε: «Δεν μου αρέσουν αυτά εμένα καθόλου. Με αηδιάζουν. Δεν θέλω να τα βλέπω καν. Όταν γίνονται παιχνίδια που έχουν να κάνουν με το να πασαλιβόμαστε, να γελοιοποιούμαστε, να πετάμε αβγά, να τρώμε με τη μούρη, όχι απλά δεν γελάω, αλλά δεν θέλω να γίνονται γύρω μου και δεν θέλω να τα βλέπω. Ποτέ, δεν μπορώ!» – σχόλιο που έρχεται μόλις μερικές μέρες μετά τη δοκιμασία που αντιμετώπισε η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» την προηγούμενη εβδομάδα, όταν έπαιξε ένα παιχνίδι σύμφωνα με το οποίο έπρεπε να φάει μια μακαρονάδα χωρίς μαχαιροπίρουνα.

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη να επιβεβαιώνει εμμέσως ότι είναι έγκυος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.