Eρρίκος Πετιλόν: πώς είναι σήμερα, ποιο το πρόβλημα υγείας [φωτο]

Πώς είναι σήμερα ο Ερρίκος Πετιλόν;

Μία δύσκολη μάχη έχει κληθεί να δώσει ο γνωστός celebrity Ερρίκος Πετιλόν, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Πάσχει, όπως λέει μιλώντας για πρώτη φορά στο protothema.gr, από διπολικό σύνδρομο μία ασθένεια η οποία τον οδήγησε αργά αλλά σταθερά σε μονοπάτια καταστροφικά όπως θα πει ο ίδιος. Μετά την περιπέτεια με τα ναρκωτικά ακολούθησε η απομόνωση από όλους και η απομάκρυνση από την τηλεόραση αλλά και γενικότερα από τους τηλεοπτικούς και κοσμικούς κύκλους.

errikos-petilonΟ Ερρίκος Πετιλόν με τη βοήθεια γιατρών ειδικών παλεύει με το δικό του «τέρας», το δικό του «εχθρό» που δεν είναι άλλος από την ασθένεια του διπολισμού.

Εδώ και πολύ καιρό στο πλευρό του και ο γιος του ο οποίος του συμπαραστέκεται και βέβαια οι ειδικοί του Κέντρου Έρευνας και Ανθρωπίνων Συμπεριφορών που είναι κοντά του σε αυτόν τον αγώνα που δίνει για να ξαναγίνει καλά. Η υπεύθυνη του Κέντρου η κ. Μαρία Μανιάτη σημειώνει πως αν και είναι ακόμη αρχή, ο Ερρίκος Πετιλόν βαδίζει σε καλά μονοπάτια, αλλά έχει πολύ δρόμο μπροστά του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.