Μένιος Φουρθιώτης: η γνωριμία με τη Τζούλια Αλεξανδράτου και το “καρφί”

Πώς γνωρίστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης με τη Τζούλια Αλεξανδράτου;

Κανείς δεν ξεχνά την εποχή, που ο Μένιος Φουρθιώτης – ως μάνατζερ – συνόδευε παντού την πρωταγωνίστρια τότε, των ακατάλληλων ταινιών της Sirina και το… σκυλί της σε κάθε τους βήμα.

Ωστόσο, ο Μένιος Φουρθιώτης φαίνεται πως έκανε στροφή και από μάνατζερ “ηθοποιών” πλέον βρίσκεται στο τιμόνι της πολύ επιτυχημένης εκπομπής του Ε, “Αποκαλυπτικά”.

Ο Μένιος Φουρθιώτης, μιλώντας στο People Greece και τον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούκλα αποκάλυψε με ειλικρίνεια διάφορες πτυχές της ζωής του, ενώ μίλησε και για τη σχέση του με τη Τζούλια Αλεξανδράτου.

Σε σημείο της συνέντευξης του, ο Μένιος Φουρθιώτης είπε «Αν γύριζα το χρόνο πίσω, δεν θα έβγαζα αυτή την αντιπαθητική εικόνα που είχα προς τα έξω, διότι δεν είμαι έτσι. Δεν θα παρουσίαζα τον εαυτό μου τόσο αγενή, τόσο κακό και τόσο απρεπή απέναντι σε καταξιωμένους αν­θρώπους, που πραγματικά τους εκτιμώ. Όσο μεγαλώνεις, μαθαίνεις. Αυτό που με έμαθε η συνεργασία μου με την Τζούλια Αλεξανδράτου ήταν η ίδια η ζωή. Σήμερα, αν και δεν έχουμε μαλώσει, δεν μιλάμε. Ο καθένας έχει ακολουθήσει το δικό του δρόμο».

Ως γνωστών, η Τζούλια Αλεξανδράτου αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι για τον Μένιο Φουρθιώτη.

Με αφορμή αυτό το παλιό “δέσιμο” ο Μένιος Φουρθιώτης ερωτήθηκε «Τελικά, πώς ήταν η Τζούλια στην καθημερινότητά της;» και απάντησε «Η Τζούλια ήταν καταπληκτικός άνθρωπος, με αι­σθήματα, της έλειπε όμως η αγάπη. Οφείλω να πω ότι δεν είχε καμία σχέση με το τηλεοπτικό προϊόν που έβλεπαν όλοι».

Επίσης, ο δημοσιογράφος επέμεινε λέγοντας «Του επισημαίνω πως εκείνη την εποχή είχαν ακουστεί πολλά και διάφορα για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της, κάτι που οι περισσότεροι απέδιδαν σε κατανάλωση αλκοόλ και άλλων απαγο­ρευμένων ουσιών». «Δεν θα ήθελα να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, διότι, όταν γνώρισα την Τζούλια Αλεξανδράτου, όλα αυτά που αναφέρεις υπήρχαν ήδη στη ζωή της».

Δείτε πώς είναι σήμερα η Τζούλια Αλεξανδράτου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.