Καραβάτου: το “καρφί” για Σπυροπούλου. “Δεν την είδα καν”

Ποια η ατάκα της Κατερίνας Καραβάτου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Για την κόντρα της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς και το αν είδε την εκπομπή που μέχρι πρότινος παρουσίαζε, μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου με διάθεση λακωνική.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε στο περιοδικό Like:

– Πώς είναι να έχεις “αντίπαλη” την εκπομπή που μέχρι πρότινος παρουσίαζες;
Όταν πήρα την απόφαση να έρθω στο “Ε” δεν είχε ξεκαθαρίσει καθόλου το τηλεοπτικό τοπίο ακόμη. Θεωρώ ότι αυτά τα πράγματα στις δουλειές συμβαίνουν. Έτσι γίνεται στην τηλεόραση: οι άνθρωποι απομακρύνονται, ξανασυναντιούνται και πάλι από την αρχή. Αυτό που εσύ μπορείς να κάνεις, είναι απλώς να προχωράς και να κάνεις αυτό που νομίζεις καλύτερο. Τώρα είμαι στο “Ε” για παράδειγμα με τη Χριστίνα Λαμπίρη που κάποτε ήμασταν σε απέναντι ζώνες.

– Παρακολούθησες το “Σπίτι μου, Σπιτάκι μου;
Όχι δεν την είδα την εκπομπή.

– Τι δόση αλήθειας έχουν τα δημοσιεύματα που σας παρουσίαζαν σε διαμάχη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;
Δεν με αφορούν αυτά τα δημοσιεύματα. Όλα αυτά τα αφήνω πίσω μου. Έγιναν πέρυσι, έχω κάνει μια καινούργια αρχή και επικεντρώνομαι πλέον σε άλλα πράγματα. Δεν θέλω να βάλω το μυαλό μου σε μια τέτοια λογική του τι γράφεται, ούτε σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο. Εκτιθέμεθα και ο καθένας είναι ελεύθερος να γράψει και να εκφράσει την άποψή του. Το “Μέσα στην Καλή Χαρά” είναι μια εκπομπή που ολοκλήρωσε τον κύκλο της και προχωράμε μπροστά.

Διαβάστε ποια εκ των Καραβάτου-Σπυροπούλου κέρδισε τη μάχη στη τηλεθέαση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.