Λένα Ψωμιάδη: αυτή είναι η γυναίκα του Μάκη που συνελήφθη για “μαϊμού” τσάντες [φωτο]

Δείτε τη γυναίκα του Μάκη Ψωμιάδη, Λένα.

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης της γυναίκας του Μάκη Ψωμιάδη, Λένας, η οποία κατηγορείται για πώληση προϊόντων “μαϊμού” και κυρίως ρούχων, παπουτσιών και τσαντων.

Στα ράφια της επιχείρησης της Λένας Ψωμιάδη υπήρχαν εμπορεύματα 28 πασίγνωστων διεθνών οίκων μόδας, από Louis Vuitton έως Versace και Dolce & Gabbana, μάρκες πολύ διαδεδομένες στο ελληνικό αγοραστικό κοινό.

Σε δύο μεγάλες βιτρίνες εξέθετε λοιπόν, το εμπόρευμά της, που σε τίποτα δεν θύμιζε «μαϊμούδες» που πωλούνται στον δρόμο, καθώς ήταν είδη καλοραμμένα και πολύ περιποιημένα.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι η σύζυγος του Μάκη Ψωμιάδη, Λένα, προμηθευόταν τα fake εμπορεύματα από τη γειτονική Τουρκία σε πολύ χαμηλή τιμή, ωστόσο, όταν έφταναν στην Αθήνα, αυξάνονταν και τα ευρώ της αξίας τους.

Ετσι, αν κάποιος δεν γνώριζε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα πουλούσε «μαϊμούδες», πλήρωνε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό πιστεύοντας ότι αγόραζε αυθεντικό προϊόν της εκάστοτε εταιρίας.

Οσο για τη Λένα Ψωμιάδη; Παρότι το τελευταίο διάστημα έχει χαθεί από τα κοσμικά καλέσματα, είναι γνωστή για την αγάπη της στη Μύκονο, την οποία επισκέπτεται συχνά, και για τις ατελείωτες νύχτες μπιρίμπας που στήνει στο σπίτι της ή σε φιλικές οικίες.

Δείτε τη γυναίκα του Μάκη Ψωμιάδη, Λένα:
λενα

Διαβάστε τι συνέβη με τη γυναίκα του Μάκη Ψωμιάδη, Λένα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.