Δείτε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη “αγκαλιά” με τους Ναζί [φωτο]

Δείτε τη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τους Ναζί.

Μέσα στο κλίμα πόλωσης που δημιουργήθηκε τις παραμονές των εκλογών του Ιουνίου του 1985 η εφημερίδα Αυριανή ειχε δημοσιευσει μια φωτογραφία, που εικονιζόταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μαζί με Γερμανους Στρατιώτες της Γερμανικής Βερμαχτ.

Η Εφημερίδα τότε περιεγραφε την Φωτογραφία σαν “Ντοκουμέντο” της συνεργασίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τους Ναζι. Τελικά τον Ιούνιο του 1985, η Νέα Δημοκρατία, υπό την ηγεσία του συγκέντρωσε ποσοστό 40,84% έναντι 45,85% του ΠΑΣΟΚ.

Μετά την πτώση του κομμουνισμού το 1989, σε μία εκπομπή στην τηλεόραση μετά και την πτώση του Τείχους του Βερολινου είχαν βγει οι δύο Ανατολικογερμανοί πρώην πράκτορες της ΣΤΑΖΙ και είχαν αφηγηθεί ότι έλαβαν εντολή το 1985 να βρουν υλικό εναντίον του Μητσοτάκη και από τα αρχεία της Ανατολικής Γερμανίας από τον Β’Παγκόσμιο πόλεμο βρήκαν τη φωτογραφία με τους Ναζί και την παρέδωσαν στους ανωτέρους τους.Αποκαλύφθηκε ότι τα υποτιθέμενα στοιχεία είχαν κατασκευαστεί από την ανατολικογερμανική μυστική υπηρεσία με στόχο τη σπίλωση του τότε αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας και την ήττα του στις επερχόμενες εκλογές.

Μάλιστα, όταν η εφημερίδα Αυριανή ηρθε αργότερα σε κόντρα με την κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ κυκλοφόρησε ενα φύλλο με τεράστιο τίτλο “Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ” όπου περιέγραφε πως έφθασε η φωτογραφία στα χέρια της και στα χέρια του τοτε Στελέχους του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Δείτε τη φωτογραφία:
1

Δείτε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στρατιώτη πριν από 74 χρόνια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.