Μάνος Ιωάννου: “Θα χώριζα τη Ναταλία Γερμανού αν…”

Για ποιον λόγο θα χώριζε τη Ναταλία Γερμανού ο Μάνος Ιωάννου;

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ, ο Μάνος Ιωάννου, ο οποίος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη σύντροφό του, Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Μάνου Ιωάννου στον Γιάννη Πουλόπουλο:

«Όσο και αν προς τα έξω δίνει την εικόνα της δυναμικής γυναίκας, κρύβει τρομερές ευαισθησίες», δήλωσε για τη σύντροφό του, και κατόπιν πρόσθεσε «Είναι μία πανέμορφη, νέα γυναίκα με προσωπικότητα που έχει μεγαλώσει σε ένα σπίτι με τρομερό ήθος και αρχές».

Όσο για το τι είναι αυτό που τον ενοχλεί σε εκείνη, ο Μάνος Ιωάννου απάντησε «Η ανασφάλειά της», τονίζοντας πως «Αν υποθέσουμε ότι με άριστα το δέκα, ως γυναίκα παίρνει –για να μην πω δέκα και με θεωρήσετε υπερβολικό- εννέα, εκείνη πιστεύει ότι αξίζει επτά ή οκτώ».

Ακόμη, ο ίδιος σημείωσε πως αν την έπιανε να ψάχνει το κινητό του θα τη χώριζε: «Δε μου αρέσει να μου κάνουν πράγματα που δεν θα έκανα σε καμία περίπτωση. Δεν έχω ψάξει ποτέ κινητό και με ενόχλησε πολύ όταν μου το έκαναν», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, στην ερώτηση αν η Ναταλία Γερμανού είναι το άλλο του μισό, απάντησε ότι είναι… μικρός ακόμη για να ξέρει, εξηγώντας «Για να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, θα πρέπει να έχω φτάσει σε προχωρημένη ηλικία και να κάνω τον απολογισμό μου».

Διαβάστε πόσων χρόνων είναι η Ναταλία Γερμανού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.