Nίκος Ζήγρας: τι αποκαλύπτει για Τσοχατζόπουλο, Σταμάτη και μίζες

Τι αποκαλύπτει ο Νίκος Ζήγρας για Τσοχατζόπουλο και μίζες;

Για τις σχέσεις του με τον Άκη Τσοχατζόπουλο και όχι μόνο, μίλησε στην «Απαγορευμένη Ζώνη» ο Νίκος Ζήγρας, που έγινε γνωστός από την εμπλοκή του στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου και στις αποκαλύψεις που έκανε για το σκάνδαλο διαφθοράς και τις μίζες εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Νίκος Ζήγρας, τόνισε ότι έχει απορρίψει τον ξάδερφό του Άκη Τσοχατζόπουλου, τον οποίο θεωρεί βασικό υπεύθυνο για την εμπλοκή στην υπόθεση αφού όπως είπε τον κοροΐδεψε και δεν τον χρησιμοποίησε για να κάνει τις «δουλειές» του.

Μάλιστα ο Νίκος Ζήγρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρώην υπουργό λέγοντας ότι ο βασικό υπεύθυνος για την αρχή του τέλους του ΠΑΣΟΚ και ότι δεν είναι μόνο η υπόθεση των ρωσικών πυραύλων για την οποία καταδικάστηκε αλλά και μια σειρά άλλων εξοπλιστικών προγραμμάτων τα οποία και απαρίθμησε κάνοντας λόγο για μεγάλα σκάνδαλα.

Μίλησε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς στην Ελλάδα και αποκάλυψε σκοτεινό παρασκήνιο με της διαδρομές του χρήματος και τα πρόσωπα που διακινούσαν τις μίζες.

Είπε ότι η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του Άκη, γνώριζε τα πάντα.

Τόνισε επίσης ότι και η οικογένεια Παπανδρέου πρέπει να είχε γνώση των όσων συνέβαιναν ενώ δεν θέλησε να απαντήσει για το αν γνώριζε κάτι και ο Κώστας Σημίτης.

Διαβάστε γιατί ο Νίκος Ζήγρας “κάρφωσε” τον Παπαντωνίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.