“Όλα Παίζουν”: γιατί έβαλαν στον “πάγο” την Κατερίνα Καινούργιου

Τι συμβαίνει με την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή “Ολα Παίζουν“;

Η αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου την Τρίτη (28/10) από την εκπομπή επικαλούμενη αδιαθεσία και ζαλάδες, έφερε στο φως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη νέα εκπομπή του Alpha, Όλα Παίζουν, αλλά κυρίως, αποκάλυψε την κόντρα της Καινούργιου με την υπεύθυνη της εκπομπής, Ιζαμπέλα Σασλόγλου, που όπως όλοι μαρτυρούν, αυτή είναι και η… ζαλάδα της παρουσιάστριας!

Όπως λέει το ρεπορτάζ, η Ιζαμπέλα Σασλόγλου είχε λεκτική κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου, την οποία θεωρεί υπεύθυνη για τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής Όλα Παίζουν τις τελευταίες μέρες.

Μάλιστα, στο επεισόδιο που είχαν την Τρίτη, η υπεύθυνη της εκπομπής ζήτησε από την Κατερίνα Καινούργιου να μη βγαίνει στο πρώτο μισάωρο και να εμφανίζονται οι υπόλοιποι τρεις.

Ωστόσο, την Τετάρτη (29/10) η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε σχεδόν κανονικά στη θέση της, διότι μπορεί να ήταν στην έναρξη και να έκανε πειράγματα με τους υπόλοιπους, όμως, στο πρώτο μισάωρο ήτο άφαντη από το πλάνο! Ο Λιανός και η Μαγγίρα πήραν πάνω τους το μισάωρο αυτό, ενώ η Καμηλά και η Καινούργιου έμειναν εκτός. Αν και λέγεται ότι η Καμηλά ως ευγενική και άνθρωπος που σιχαίνεται τις ίντριγκες, επέλεξε να μην εμφανίζεται και αυτή στο πρώτο μισάωρο.

Διαβάστε τι έγινε στην πρεμιέρα του Όλα Παίζουν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.