Δείτε το παιδί που έζησε και σε προηγούμενη ζωή [video]

Δείτε το βίντεο με το παιδί, που έζησε και σε προηγούμενη ζωή.

Κι όμως συνέβη κι αυτό και μάλιστα σε ένα 11χρονο παιδί, το οποίο ισχυρίζεται ότι έχει ζήσει σε προηγούμενη ζωή.

Σύμφωνα με το mothersblog.gr, o Τζέιμς έζησε δύσκολα παιδικά χρόνια έχοντας συνέχεια εφιάλτες, με αεροπλάνα από άλλη εποχή, βομβαρδισμούς αλλά και μια οικογένεια που ισχυριζόταν ότι ήταν η οικογένειά του.

Στο παρακάτω βίντεο που θα παρακολουθήσετε θα δείτε ότι οι γονείς του τον βοηθούν να ψάξει για την προηγούμενη ζωή του, όχι μόνο για να ηρεμήσει ο ίδιος αλλά για να δουν και οι ίδιοι ότι λέει αλήθεια. Έτσι ψάχνοντας βρήκαν ότι έλεγε αλήθεια τελικά. Υπήρχε όντως ο άνθρωπος που ισχυριζόταν ότι ήταν και πέθανε όταν βομβάρδισαν το αεροπλάνο του οι Ιάπωνες.

Μετά από έρευνα βρήκαν συναδέλφους του που ζούσαν και ο μικρός τους αναγνώρισε όπως έγινε και με την αδερφή του Άννι. Η αδερφή του από την προηγούμενη ζωή του ζούσε, έτσι τους έφεραν σε επαφή. Το απίστευτο της όλης συνάντησης ήταν ότι ο μικρός Τζέιμς γνώριζε λεπτομέρειες από τα παιδικά τους χρόνια και την οικογένειά τους, που όπως ανέφερε και η ίδια η Άννι, ήταν αδύνατο να γνωρίζει κάποιος άλλος εκτός από τον αδερφό της.

Το πιο συγκινητικό όμως από όλα είναι όταν οι γονείς του, κάνουν ένα ταξίδι στο σημείο που έγινε η κατάρριψη του αεροπλάνου που επέβαινε και πέθανε. Το μικρό αγόρι δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του και ξεσπάει σε λυγμούς!

Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=4S_Tg4-_WVk

Διαβάστε ποια η ερμηνεία των σημαδιών εκ γενετής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.