Πατέρας Παύλου Φύσσα: Είχαν σχεδιάσει τη δολοφονία του παιδιού μου

Τι είπε ο πατέρας του Παύλου Φύσσα για την δολοφονία του γιου του;

Ο πατέρας του αδικοχαμένου μουσικού Παύλου Φύσσα  έκανε λόγο για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας του γιου του, που έμελλε να χάσει τη ζωή του στο Κερατσίνι από τις τρεις μαχαιριές του χρυσαυγίτη Γιώργου Ρουπακιά.

Ο πατέρας του Φύσσα κ. Παναγιώτης, μιλώντας στο Star αποκαλύπτει πως ο γιος του είχε γίνει στόχος της Χρυσής Αυγής μήνες πριν από το μοιραίο αφού πλέον έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος από τη δολοφονία.

«Καταρχήν, πριν τον σκοτώσει του είχε μιλήσει του γιου μου, πριν 20 λεπτά, τον ρωτούσε που είναι η Κεφαλληνίας για να βρει κάποια καφετέρια και ήταν μισή ώρα εκεί πριν περίπου. Κάπου είχε αράξει, είχε φέρει τρία τέσσερα άτομα, τα άδειασε. Άνθρωποι που γνώριζαν τον Παύλο και τα είδαν μου τα είπαν αυτά. Είδαν και τον Ρουπακιά που σταμάτησε στο διάζωμα και κοιτούσε τους τρεις που τον βαρούσαν και αφού τον τσεκάρισε καλά καλά, πήγε ο Ρουπακιάς και τον μαχαίρωσε. Σχεδιάκι ήταν οργανωμένο, μια χαρά» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Παύλου.

Σύμφωνα με τον πατέρα του τα αντιφασιστικά τραγούδια του Παύλου Φύσσα ήταν «αγκάθι» για τον σκληρό πυρήνα της Νίκαιας και αυτά έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην δολοφονία του γιου του.

«Κανείς δεν έχει πάρει χαμπάρι τι πραγματικά έγινε εκείνη τη νύχτα. Μια χαρά το είχαν σχεδιάσει μήνες. Ένας τραγουδιστής που βρίζει, δεν έβριζε το φασισμό; Ο άλλος τι λέει; Όπου σε πετύχω, θα σε φάω, αφού του βρίζεις την ιδεολογία του» εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Φύσσας και συγκινημένος πρόσθεσε «Έχω χάσει ένα παιδί, ζούσα για αυτό το παιδί, ανέπνεε αυτός και έπαιρνα κι εγώ αναπνοή από αυτόν… Παρεϊτσα τον είχα, παντού μαζί …κολλητός μου ήταν και πως αντέχω και δεν έχω κάνει κάποιο κακό στην ανθρωπότητα και δεν ξέρω, αν θα το κάνω, αν μου στρίψει μεθαύριο και το κάνω για να εκδικηθώ τους ανθρώπους. Τόσο μίσος έχω για τους ανθρώπους. Τόσο μίσος έχω» ανέφερε μεταξύ άλλων, στη συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε.

Διαβάστε πού έγινε η νέα επίθεση φασιστών σε φίλο του Παύλου Φύσσα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.