Πωλίνα Μητσιμπόνα: το άγριο ξέσπασμα μετά τα χυδαία σχόλια [φωτο]

Γιατί ξέσπασε η Πωλίνα Μητσιμπόνα;

Έξαλλη εμφανίστηκε η κόρη του αείμνηστου ποδοσφαιριστή, Γιώργου Μητσιμπόνα, Πωλίνα λόγω της υπερέκθεσής της στα social media χωρίς τη θέλησή της.

Η Πωλίνα Μητσιμπόνα, που τις τελευταίες ημέρες φιγουράρει σε διάφορα blogs ως η “πιο σέξι περιπτερού” φαίνεται πως αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση της.

Όπως έγραψε στο Facebook η Πωλίνα Μητσιμπόνα «Θα ήμουν αναίσθητη αν δε με είχε στενοχωρήσει όλο αυτό που έχει γίνει..για το μόνο λόγο που θα έβγαινα οπουδήποτε να μιλήσω θα ήταν για τον μπαμπά μου γιατί είμαι περήφανη για εκείνον και θα είμαι πάντα. Το να παίρνει κάποιος προσωπικές φωτογραφίες με μαγιό για να πουλήσει το θεματάκι του με μια κοπέλα που δεν έχει καμία σχέση με τα μέσα και χωρίς την άδεια της είναι τραγικό”.

“Δε μπορεί κανείς να καταλάβει τον πόνο που περνάει όποιος έχει ζήσει την ορφάνια απο μικρός. Δεν εχω κανένα λόγο να απολογούμαι για την εμφάνιση μου γιατι δεν διάλεξα την καλογερική. Το μόνο που θέλω ειναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ στο όνομά ΤΟΥ και οχι απλά το θέλω, το απαιτώ. Με βλέπεις απο ψηλά και ξέρω οτι αν ήσουν εδώ θα τους έβαζες όλους και ολες στη θέση τους. Σε λατρεύω» συμπλήρωσε η Πωλίνα Μητσιμπόνα.

Δείτε την ανάρτηση της Πωλίνας Μητσιμπόνα:
1

Διαβάστε ποια είναι η Πωλίνα Μητσιμπόνα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.