Σαμπρίνα: ποιο το κορίτσι που βρέθηκε μετά από 12 χρόνια. Την είχε απαγάγει η…

Ποιος είχε απαγάγει ένα μικρό κορίτσι, το οποίο βρέθηκε μετά από 12 χρόνια;

Επί 12 χρόνια είχαν χαθεί τα ίχνη ενός κοριτσιού από το Τέξας, το οποίο βρέθηκε στο Μεξικό, ενώ η ιστορία εξαφάνισής του συνεχίζει να συγκλονίζει.

Σύμφωνα με το ABC News, οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι η Σαμπρίνα Άλεν εντοπίστηκε, ωστόσο αρνήθηκαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Ένας ντετέκτιβ ο οποίος έχει εργαστεί για την υπόθεση της Σαμπρίνας, είπε στο αμερικανικό δίκτυο ότι η Άλεν, η οποία ήταν μόλις 4 ετών όταν εξαφανίστηκε, εντοπίστηκε σε μια μικρή πόλη στο νοτιοανατολικό Μεξικό.

Η επιχείρηση του εντοπισμού της Σαμπρίνας πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το FBI και σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή κατά τη διάρκεια της, τραυματίστηκε ένας από Μεξικανός αστυνομικός.

Η Σαμπρίνα Άλεν, που είναι πλέον έφηβη, επέστρεψε στο Χιούστον και υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις, ενώ η μητέρα της, Λόρενς, κρατείται.

Η ιστορία φαίνεται να έχει ως εξής. Οι γονείς της Άλεν είχαν χωρίσει και το δικαστήριο είχε δώσει την κύρια επιμέλεια του παιδιού στον πατέρα. Η Λόρενς είχε πάρει την μικρή για να περάσει μαζί της το Σαββατοκύριακο όπως προέβλεπε η δικαστική απόφαση.

Όμως σύμφωνα με το FBI, στο τέλος του διημέρου δεν επέστρεψε ποτέ το παιδί πίσω στον πατέρα της ως όφειλε…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.