Μάρκος Σεφερλής: η πρώτη σύζυγος και το πολύκροτο διαζύγιο [φωτο]

Ποια η πρώτη σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή;

Είναι γνωστό, πως η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής πριν παντρευτούν ήταν και οι δυο τους παντρεμένοι!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2001 μέσω της δουλειάς τους, ωστόσο, για να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα έπρεπε να περιμένουν την έκδοση του διαζυγίου του Μάρκου Σεφερλή από την πρώτη του σύζυγο, Έλσα Μιχαλακοπούλου.

Ο Μάρκος Σεφερλής σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao έδωσε σκληρή μάχη με την πρώην σύζυγο του, Ελσα Μιχαλακοπούλου.

Μια μεγάλη αγάπη, μια σκληρή δικαστική διαμάχη κι ένα διαζύγιο που άφησε εποχή είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν σήμερα την εκρηκτική σχέση ανάμεσα στον κωμικό ηθοποιό Μάρκο Σεφερλή και την πρώην σύντροφο της ζωής του και επίσης ηθοποιό Έλσα Μιχαλακοπούλου.

Το πρώην ζευγάρι το 2001 είχε αγοράσει από κοινού μια βίλα στην περιοχή της Βούλας, η οποία όμως βγήκε σε πλειστηριασμό.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το εικοσαετές δάνειο που είχε πάρει το ζευγάρι για την αγορά του σπιτιού με δόση 5.500 ευρώ το μήνα σταμάτησε να αποπληρώνεται. Το σπίτι έχει εκτιμηθεί από τον αρμόδιο δικαστικό επιμελητή στο ποσό του 1.200.000 ευρώ, ενώ ως πρώτη τιμή αγοράς του για τον πλειστηριασμό έχει οριστεί το ποσό των 800.000 ευρώ.

Οι δυο τους από το 2003 δεν είναι μαζί και έχουν χαράξει ο καθένας τη δική του προσωπική και επαγγελματική πορεία.

Δείτε τη πρώτη σύζυγο του Μάρκου Σεφερλή, Ελσα Μιχαλακοπούλου:
1

Διαβάστε τα νούμερα τηλεθέασης του Μάρκου Σεφερλή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.