Σεφερλής vs Λιάγκας – Σκορδά: πώς έκλεισαν σε τηλεθέαση τη δεύτερη εβδομάδα

Πώς έκλεισαν σε τηλεθέασηΣεφερλής και Λιάγκας-Σκορδά τη δεύτερη εβδομάδα;

Δεύτερη εβδομάδα για τη μάχη της τηλεθέασης ανάμεσα στα δύο πρωινά. Την πρώτη εβδομάδα ο Μάρκος Σεφερλής μπήκε στο «παιχνίδι» της τηλεθέασης με σαρωτικά ποσοστά, τα οποία άρχισαν να υποχωρούν σταδιακά με τις ημέρες.

seferlis-liagkas-skorda-tiletheasiΈτσι στην δεύτερη εβδομάδα η ψαλίδα της διαφοράς ανάμεσα στα δύο πρωινά έκλεισε σημαντικά,με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά να περνούν μπροστά την Τετάρτη και την Πέμπτη στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης. Ωστόσο ο Μάρκος Σεφερλής φαίνεται να διατηρεί συνεχώς το προβάδισμά του στο νεανικό κοινό 15 – 44.

Χθες Παρασκευή το MEGA με ΜΙΑ κατόρθωσε και πέρασε ξανά μπροστά κρατώντας 27,7% του γενικού συνόλου των τηλεθεατών έναντι 25,9% του Πρωινού, ενώ στο δυναμικό κοινό αύξησε τη διαφορά στις 10 μονάδες αφήνοντας τον ΑΝΤ1 στο 22,7%.

Η μάχη αυτή φαίνεται πως δε θα είναι καθόλου εύκολη για αυτή τη σεζόν που βρίσκεται ακόμα στην αρχή της. Κανένας από τους παρουσιαστές δεν επαναπαύεται και αυτό κατά πιθανότατα σημαίνει και πιο ενδιαφέρουσες για το κοινό εκπομπές.

Διαβάστε ποια η τηλεθέαση που σημείωσαν Σεφερλής και Λιάγκας-Σκορδά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.