Πέθανε ο δημοσιογράφος Σπύρος Παπαγεωργίου. Βιογραφικό

Σε τι ηλικία πέθανε ο δημοσιογράφος Σπύρος Παπαγεωργίου; Δείτε το βιογραφικό του δημοσιογράφου Σπύρου Παπαγεωργίου.

Σε ηλικία 74 ετών άφησε χθες την τελευταία του πνοή ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, Σπύρος Παπαγεωργίου.

Η κηδεία τουΣπύρου Παπαγεωργίου, θα γίνει τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014, στις 11:00 π.μ,. από τον Ιερό Ναό της Παναγιάς Παντοβασίλισσας Ραφήνας.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Ο Σπύρος Παπαγεωργίου γεννήθηκε στο χωριό Τρεμετουσιά Λάρνακας της Κύπρου το 1940. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές στο Παγκύπριο Γυμνάσιο, άρχισε το 1958 να εργάζεται ως αρθρογράφος και ως αρχισυντάκτης στις κυπριακές εφημερίδες «Ελευθερία», «Πατρίς», «Εθνική» κ.ά. Από το 1966 διετέλεσε μόνιμος ανταποκριτής της εφημερίδας «Εστία» στη Λευκωσία. Το 1975, στην Ελλάδα, ανέλαβε την αρχισυνταξία της εφημερίδας «Εστία», θέση την οποία κατείχε μέχρι το 1995, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε.

Ο Σπύρος Παπαγεωργίου ανέπτυξε πλούσια συγγραφική δραστηριότητα, στην οποία περιλαμβάνονται κυρίως ιστορικά και πολιτικά βιβλία για την ιδιαιτέρα πατρίδα του καθώς και αρκετές ποιητικές συλλογές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται την οικογένεια και τα παιδιά του, ιδιαιτέρως την κόρη του Σπύρου Παπαγεωργίου Ελίζα, επίσης, μέλος της ΕΣΗΕΑ, που συνεχίζει το έργο του πατέρα της.

Δείτε το βιογραφίκο του ιστορικού στελέχους της ΝΔ Κυριάκου Τσέλιου που πέθανε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.