Σταματίνα Τσιμτσιλή: άγριο κράξιμο από τον Alpha για τη… γαλαζοαίματη βάπτιση

Γιατί οι ιθύνοντες και εργαζόμενοι του Alpha έκραξαν τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή τη διπλή βάπτιση των κορών της;

Μέχρι και σήμερα, η διπλή βάπτιση των κοριτσιών της Σταματίνας Τσιμτσιλή φαίνεται πως αποτελεί θέμα (δακρύων) στα πηγαδάκια του Alpha.

Ιθύνοντες και εργαζόμενοι του Alpha – σύμφωνα με το athensmagazine.gr – μίλησαν με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τη βάπτιση, που οργάνωσε με τον Θέμη Σοφό κάνοντας λόγο για… δυναστεία.

«Αυτή δεν ήταν βάφτιση, ήταν η “Δυναστεία”». Το σούσουρο στους διαδρόμους του Alpha ξεκίνησε με το που βγήκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες από το κτήμα Νάσιουτζικ. Στην Κάντζα σήμανε… συναγερμός και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έμειναν με ανοιχτό το στόμα και συνέκριναν τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με την «Κρίστι» και την «Αλέξις Κάρινγκτον», τις δύο πρωταγωνίστριες της περιβόητης «Δυναστείας». Σαν σειρά δηλαδή βγαλμένη από τη δεκαετία του ’80, όταν η Λίντα Έβανς και η Τζόαν Κόλινς μάς έδειχναν μέσω της τηλεόρασης τι σημαίνει χλιδή.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίαζαν καυστικά το γεγονός ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σαν άλλη σταρ του σινεμά, πρωταγωνιστεί σε όλες τις οικογενειακές φωτογραφίες, ενώ ακόμη και οι πόζες της αποτέλεσαν αντικείμενο έντονου σχολιασμού. «Αυτές οι πόζες θυμίζουν φωτογραφίες γαλαζοαίματων», ακουγόταν έντονα στους διαδρόμους του καναλιού. «Όπως η Γκρέις Κέλι στο Μονακό με την Καρολίνα και τη Στεφανί. Ολόκληρη υπερπαραγωγή έστησε η Σταματίνα». Στο κανάλι επίσης είχαν την πληροφορία ότι εκείνη ήταν που διάλεξε τις τελικές φωτογραφίες που θα έβγαιναν στο φως της δημοσιότητας. Και η διαδικασία μόνο εύκολη δεν ήταν, αφού οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι της πήρε σχεδόν μισή μέρα για να κάνει την τελική επιλογή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πάντως, έχει πληροφορηθεί για την έντονη κριτική που της ασκείται και δεν έκρυψε την έκπληξη και τη στενοχώρια της για όσα λέγονται, ειδικά μάλιστα στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της.

Δείτε το βίντεο με τον καυγά Αποστολάκη – Πλάκα – Τσιμτσιλή στο Happy Day.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.