Δήλωση-βόμβα: “Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά στην αυτοδυναμία”

Ποιος έκανε τη δήλωση-βόμβα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται κοντά στην αυτοδυναμία;

Στην εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται κοντά στην αυτοδυναμία σε περίπτωση εκλογών, προχώρησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Public Issue, Γιάννης Μαυρής.

Ο Γ. Μαυρής με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Public Issue που δίνε προβάδισμα 8,5 μονάδων στην αξιωματική αντιπολίτευση έναντι της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε πως «η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ δεν είναι εύκολο να ανατραπεί».

Παράλληλα, εκτίμησε ότι και η επόμενη Βουλή θα είναι επτακομματική, με το Ποτάμι να παίρνει τη θέση της ΔΗΜΑΡ, ενώ πρόσθεσε ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής εμφανίζονται μειωμένα.

Ο κ. Μαυρής απέδωσε το «ψαλίδισμα» της διαφοράς του ΣΥΡΙΖΑ από τις 11 μονάδες στις 8,5 (προηγούμενη δημοσκόπηση της Public Issue), στις «κινδυνολογικού περιεχομένου δηλώσεις» από την κυβέρνηση για μία ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην «πρόσφατη εξαγγελία για έξοδο της χώρας στις αγορές»

«Οι κυβερνώντας προσπαθούν με τον φόβο και τον κίνδυνο να συγκρατήσουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια, όμως η κινδυνολογία δεν βρίσκει απήχηση όπως συνέβη το 2012», συμπλήρωσε.

Διαβάστε τι αναφέρουν για ένταξη του Κουβέλη στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.