Κοινωνικό μέρισμα, Taxisnet: ποιοι θα πληρωθούν την επόμενη εβδομάδα

Ποιοι θα πληρωθούν για το κοινωνικό μέρισμα την επόμενη εβδομάδα; Πώς μπορείτε να δείτε στο taxisnet αν είστε δικαιούχοι;

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα δουν το κοινωνικό μέρισμα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, όσοι δικαιούχοι δεν έχουν λάβει ακόμη το κοινωνικό μέρισμα.

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, όσων οι αιτήσεις για τη χορήγηση του κοινωνικού μερίσματος υποβλήθηκαν μέσω του Taxisnet έως την 30η Ιουνίου, εκκρεμούσαν λόγω ελέγχου των φορολογικών δηλώσεων ή έχουν παραπεμφθεί προς έλεγχο στις εφορίες για την προσκόμιση των προβλεπόμενων δικαιολογητικών.

Για τους λόγους αυτούς οι συγκεκριμένοι δικαιούχοι δεν είχαν δει ακόμα το κοινωνικό μέρισμα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Πώς θα δείτε αν είστε δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος:

Όσοι έχουν υποβάλει αίτηση και δεν έχουν πληρωθεί ακόμη, μπορούν να ελέγχουν την αίτηση τους μέσω του taxisnet για την επικείμενη τελευταία πληρωμή. Δηλαδή εφόσον δουν, μέσα στις επόμενες ημέρες, την κατάσταση της αίτησης που έκαναν για το επίδομα να αλλάζει και να αναγράφει την ένδειξη «προς πληρωμή» , αυτόν είναι ενδεικτικό αποτέλεσμα ότι θα πληρωθούν το κοινωνικό μέρισμα.

Μπαίνοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Taxisnet μπορεί ο καθένας πατώντας την επιλογή της αίτησης για το κοινωνικό μέρισμα να δει την κατάσταση της αίτησης του.

Δείτε ποιοι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος με δωρεάν Ίντερνετ και laptop

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.