Θεσσαλονίκη: τα τελευταία λόγια του 13χρονου που πέθανε κάνοντας παρκούρ [φωτο]

Ποια τα τελευταία λόγια του 13χρονου, που σκοτώθηκε κάνοντας παρκούρ;

Ανείπωτη η τραγωδία που εξελίχθηκε την Πέμπτη, στη Θεσσαλονίκη με μικρούς και μεγάλους να αρνούνται να δεχτούν ότι ο 13χρονος Θοδωρής δεν είναι πλέον ανάμεσα τους.

Πένθιμο είναι το κλίμα και στο σχολείο του, όπου οι συμμαθητές και οι συμμαθήτριες του δεν έχουν καταλάβει ακόμα πως ένα παιχνίδι στέρησε τη ζωή στον 13χρονο φίλο τους, που βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας από φωταγωγό πολυκατοικίας κάνοντας παρκούρ.

Μια συμμαθήτριά του δήλωσε πως ο άτυχος 13χρονος μαθητής λίγη ώρα πριν αφήσει την τελευταία πνοή του μίλησε μαζί της. Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο μικρός φέρεται να της είπε λίγη ώρα πριν το τραγικό συμβάν, πως ένιωθε τυχερός γιατί θα σχολούσε νωρίτερα λόγω των εκλογών και θα μπορούσε να κάνει παρκούρ με τους φίλους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 13χρονος ήταν ένα παιδί που ασχολούταν με τον αθλητισμό και συμμετείχε σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες του σχολείου. Οι φίλοι του ήξεραν ότι ανεβαίνει σε ταράτσες, αλλά όχι ότι κάνει παρκούρ. Και αυτό ήταν τελικά που του στοίχισε τη ζωή. Μετά την προσευχή στο σχολείο τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του άτυχου 13χρονου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε καρέ καρέ πώς πέθανε ο 13χρονος κάνοντας παρκούρ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.