Σοβαρό τροχαίο-Εθνική Οδός: καραμπόλα με νταλίκα και 8 αυτοκίνητα [video]

Ποιο είναι το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην Εθνική Οδό; Διαβάστε πώς η νταλίκα χτύπησε 8 αυτοκίνητα.

Νταλίκα με φορτίο αλευριού εξετράπη το πρωί της πορείας της στην Εθνική Οδό στο ύψος της Μεταμόρφωσης στο ρεύμα προς Αθήνα, στη διασταύρωση με την Αττική Οδό, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες να πέσει πάνω σε οχτώ ΙΧ αυτοκίνητα.

Από το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε ευτυχώς μόνο ένας ελαφρύς τραυματισμός, ενώ έχουν κλείσει οι 3 από τις 4 λωρίδες της Εθνικής, με συνέπεια να επικρατεί κυκλοφοριακό χάος.

Ευτυχώς όπως φαίνεται από θαύμα γλίτωσαν οι οδηγοί τουλάχιστον 8 αυτοκινήτων οι οποίοι κατευθύνονταν στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος της Μεταμόρφωσης. Λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τετάρτης νταλίκα εξετράπη της πορείας της και έπεσε πάνω σε οκτώ εν κινήσει Ι.Χ.

Πρόκειται για νταλίκα που μετέφερε σακιά με αλεύρι, πολλά από τα οποία έπεσαν από την νταλίκα κατά τη σύγκρουση και άνοιξαν γεμίζοντας με αλεύρι το οδόστρωμα και οχήματα.

Από το τράνταγμα τα σακιά που μετέφερε η νταλίκα μετακινήθηκαν και άρχισαν να πέφτουν από την καρότσα στο δρόμο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα κάποια από τα σακιά να πέσουν πάνω στα διερχόμενα αυτοκίνητα και οι οδηγοί τους να χάσουν τον έλεγχο.

Η τέντα του φορτηγού δεν άντεξε όταν οι παλέτες με τα σακιά αλεύρι μετακινήθηκαν και τόνοι ολόκληροι άρχισαν να πέφτουν στο δρόμο.

Την τελευταία στιγμή πρόλαβα και έστριψα λίγο το τιμόνι, είπε ένας από τους οδηγούς μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ενώ ένας δεύτερος καταγγέλλει ότι το φορτίο δεν ήταν όπως θα έπρεπε δεμένο με ιμάντες με αποτέλεσμα να μετακινηθεί και να πέσει στα αυτοκίνητα.

Η νταλίκα είναι ανεβασμένη στο δεξί κράσπεδο του δρόμου και η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις που εξετάζουν τις συνθήκες του τροχαίου.

Δείτε το βίντεο με την είδηση για το τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό με την νταλίκα:

Διαβάστε την τραγική καραμπόλα στην Εγνατία κοντά στην Βέροια με πολλούς νεκρούς και τραυματίες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.