Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Σάββατο 25 Οκτωβρίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Σάββατο 25 Οκτωβρίου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Σάββατο 25 Οκτωβρίου.

Κριός

Βιώνεις μια κατάσταση πολύ εσωτερικά αλλά θα προσπαθήσεις να σταματήσεις τις εξαρτήσεις που έχεις και να μπεις σε βαθιά μονοπάτια. Η υποστήριξη που θα έχεις από ένα πρόσωπο, κυρίως αν ασχολείσαι με πολιτικές ομάδες, θα είναι μεγάλη, κάτι που δεν περίμενες.

ΤΑΥΡΟΣ

Παραδίνεσαι για λίγο στις επιθυμίες και στα θέλω των άλλων. Η Αφροδίτη στον άξονά σου θα σου δώσει μεγαλύτερη άνεση και εύνοια στις επαφές σου με άλλα άτομα και κυρίως θα σου εξασφαλίσει μια καλή συμπεριφορά από την πλευρά τους. Πάντως χωρίς να το θέλεις θα γίνεις αρκετά δημοφιλής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κρατάς μυστικά και αυτό σου δίνει την δυνατότητα να σταματήσεις να εκτίθεσαι. Δεν σου αρέσει να παίζεις τον ρόλο της Πυθίας σε κάποια άτομα που δεν είναι μαζί σου πολύ ανοικτά. Το να εμπιστευτείς είναι αρκετά δύσκολο αυτή την στιγμή γιατί νιώθεις ότι χρειάζεται να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η στάση σου είναι αρκετά προσεκτική γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς. Οπότε τα πολλά θα τα κόψεις γιατί προτιμάς να επικοινωνείς και να μιλάς με άτομα που είναι πολύ σοβαρά. Η επικοινωνία με τα παιδιά σου θα είναι πολύ καλύτερη από άλλες φορές.

ΛΕΩΝ

Κρατάς κάποιες αποστάσεις από όλους χωρίς απαραίτητα να κλειστείς μέσα στο σπίτι. Παρόλο που προβληματίζεσαι για ένα γηραιό πρόσωπο από την οικογένεια σου που μπορεί να περνάει αυτή την στιγμή μια δύσκολη φάση, θα παραμείνεις ακλόνητος/η στην θέση σου και στις αρχές σου και θα του συμπεριφερθείς με πολύ αγάπη και φροντίδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση πολύ συναισθηματική και παρόλο που δεν σου αρέσει να το δείχνεις τελικά μπορεί να σε παρασύρουν αυτά που νιώθεις και να τα συζητάς με όλους τους φίλους σου. Ίσως σου έρθει ξαφνικά να ψάξεις να βρεις ιστορικά ή οικογενειακά αρχεία που έχουν να κάνουν με τις ρίζες σου και την καταγωγή σου.

ΖΥΓΟΣ

Η αμφιβολία που νιώθεις είναι κάπως δύσκολο να την διαχειριστείς και δεν έχεις κάποια δικαιολογία να στηριχτείς γιατί αυτά που νιώθεις πιθανόν να ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας και να μην σε πιστεύει κανένας. Χρειάζεται να κοιτάξεις κατάματα κάποιες φοβίες σου και να τις αντιμετωπίσεις γιατί μόνο έτσι θα δυναμώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθεις μια εσωτερική δύναμη που μπορείς εύκολα να το εξωτερικεύσεις γιατί δεν φοβάσαι τα βέλη ή την γνώμη των άλλων επειδή αισθάνεσαι ότι πρέπει να σέβεσαι και να τιμάς τον εαυτό σου. Πρόσεξε μήπως εκφραστείς με ειρωνεία σε φίλους που αγαπάς πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης πλέον φεύγει από το ζώδιο σου αλλά σίγουρα θα σου αφήσει μια μεγάλη εμπειρία δράσης. Για αυτό καλό είναι να μην σταματήσεις αυτό που ξεκίνησες τη συγκεκριμένη περίοδο, κυρίως αν δραστηριοποιήθηκες σωματικά, με άσκηση ή χορό. Κάποιοι φίλοι μπορεί να νιώθεις ότι σε έχουν προδώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναζητάς την δύναμη μέσα από ισχυρές γνωριμίες και άτομα με κοινωνικό κύρος. Θα προσπαθήσεις και εσύ να σταθείς επάξια για να μην σε υποτιμήσουν ή να νιώσεις αδυναμία να συμμετέχεις σε τέτοιου είδους επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκεσαι σε μια φάση που νιώθεις ότι όλα γύρω σου είναι συγκρατημένα από συναισθήματα, μέχρι άτομα και καταστάσεις. Ένα ταξίδι που θέλεις πολύ, ακόμα δεν θα γίνει.

ΙΧΘYΕΣ

Νιώθεις ότι μπορεί να τα καταφέρεις γιατί αντλείς δυνάμεις από μέσα σου και αυτό σε κάνει ακόμα πιο δραστήριο/α. Η θρησκευτικότητα και η πίστη σου δίνουν ελπίδες ότι θα τα καταφέρεις. Αφού πιστεύεις σε μια ανώτερη δύναμη, μεταφυσικές και υπαρξιακές αναζητήσεις θα σε απασχολήσουν αρκετά.

Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/65236-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-25-10#ixzz3H5tz0roo

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!