Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Παρασκευή 31 Οκτωβρίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Παρασκευή 31 Οκτωβρίου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 31 Οκτωβρίου.

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα, νοιώθεις πολύ εκνευρισμό για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε τις εντάσεις, γιατί θα κάνεις κινήσεις, που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες και θα σε φέρουν σε δυσμενή θέση.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, η μέρα θα είναι γεμάτη κούραση και άγχος, γιατί οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι μεγάλες. Πρέπει να δεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία, ώστε να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων, που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας επιβάλλει υπομονή και επιμονή, αλλά λόγω της ευχάριστης διάθεσης που θα έχεις, δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να τις εφαρμόσεις. Αν κινηθείς με αργά και σταθερά βήματα, το καλό θα σου χτυπήσει πολύ γρήγορα την πόρτα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, μη σταματάς τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω, ακόμη κι αν παρουσιαστεί κάτι αρνητικό σήμερα στη ζωή σου. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρα με προγραμματισμό και μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Το εύστροφο μυαλό σου είναι ικανό να προωθήσει τα σχέδιά σου και να σου ανοίξει ενδιαφέροντες δρόμους, τόσο στη δουλειά όσο και στην ερωτική σου ζωή.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, καλή θα είναι σημερινή Παρασκευή, για να ασχοληθείς με ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα. Μην φοβηθείς να τα φέρεις στην επιφάνεια και λύσε τα μία και καλή. Φίλοι θα σε συμβουλεύσουν και θα τονώσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθησή σου. Μία άσχημη είδηση σε περιμένει από άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, θα έχεις αρκετή ενέργεια σήμερα, για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Θα καταφέρεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά μην ανησυχείς γιατί θα είναι πρόσκαιρα.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η μέρα θα είναι ευνοϊκή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, που θα σου επιτρέψουν να εξελιχθείς και να αναπτυχθείς. Η βελτίωση της επικοινωνίας σου με τα άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, θα ευνοήσει το κλείσιμο νέων συμφωνιών, που θα αποφέρουν σύντομα καρπούς.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να μπορέσεις να στρέψεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις προς όφελός σου. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά. Καλό θα είναι να δείξεις απόλυτη ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να βρεις την λύση του.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για ήρεμη περισυλλογή, σκέψη και πνευματική ανανέωση. Έτσι, θα μπορέσεις να καταστρώσεις τα σχέδιά σου πιο ψύχραιμα και να βρεις τους σωστότερους τρόπους, για να τα προωθήσεις. Μπορεί να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αναμειχθείς ενεργά σε κάποιου είδους κοινωνική υπηρεσία, όπου θα γνωρίσεις άτομα, που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα αισθανθείς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία. Νιώθεις έντονη την ανάγκη για μοναξιά κι απομόνωση. Ίσως να νιώθεις ενστικτωδώς την επιθυμία να απομακρυνθείς από τα προβλήματά και τα συναισθήματα των άλλων. Απόφυγε την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων, γιατί δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα κάποια μικρά εμπόδια θα σε εκνευρίσουν και θα σε θέσουν εκτός προγράμματος. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεσαι αφού το τοπίο πρόκειται να ξεκαθαρίσει πολύ γρήγορα για εσένα. Η ανάγκη σου για ανανέωση θα είναι έντονη και θα κάνεις κάποιες κινήσεις για να το πετύχεις.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα αφιέρωσε περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα επερχόμενα σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλα με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!