Συνταγή της ημέρας – Χριστουγεννιάτικο τραπέζι: χοιρινό με μέλι, κρασί, κυδώνια, μήλα και κάστανα

Το χοιρινό μαρινάρεται πρώτα σε μέλι και κρασί και στη συνέχεια σιγομαγειρεύεται παρέα με κάστανα, κυδώνια και μήλα. Το αποτέλεσμα; Θεσπέσιο!

Διαβάστε τη συνταγή για το χοιρινό με κυδώνια, μήλα και κάστανα:

Μερίδες : 6
Χρόνος προετοιμασίας : 45m
Χρόνος ψησίματος : 60m
Έτοιμο σε : 1:45 h
Χρόνος αναμονής : 8 ώρες

Υλικά συνταγής:

  • 1½ κιλό χοιρινή σπάλα, σε κύβους
  • ½ κιλό κάστανα
  • 2 κυδώνια μεγάλα, σε χοντρές φέτες, με τη φλούδα
  • 4 μήλα κόκκινα, σε χοντρές φέτες, με τη φλούδα
  • 2 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουτ. σούπας βούτυρο
  • 1 φλιτζάνι κρασί λευκό
  • 3 κουτ. σούπας μέλι
  • 2 δαφνόφυλλα
  • 1 ξυλάκι κανέλας
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για το χοιρινό με μέλι, κρασί, κυδώνια, μήλα και κάστανα, στο Συνταγές με κέφι.

    ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
    Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!