«Έφυγε» 23χρονη μετά από 3χρονη μάχη με τον καρκίνο. Της έδιναν 40 μέρες

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η 23χρονη γλυκιά Γκρατσιέλα Ιλίεβα. Τι δήλωσε όταν της είπαν οι γιατροί ότι έχει 40 μέρες ζωή.

Έφυγε από τη ζωή, το απόγευμα της Παρασκευής, η Γκρατσιέλα Ιλίεβα, μία 23χρονη κοπέλα, που τα τελευταία τρία χρόνια έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η 23χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία, η οποία διέμενε από τα 14 της χρόνια στη Ρόδο, τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν σε κλινική του νησιού.

Όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, οι γιατροί της «έδωσαν» σαράντα ημέρες ζωής. Ωστόσο, η ίδια αποδείχτηκε. «Θυμάμαι τη γιατρό που το είπε αυτό και πέταξε τα γάντια της πάνω στο γραφείο. Μου έδωσε 40 μέρες ζωής. Άλλες δύο φορές αργότερα που ο οργανισμός μου είχε αδυνατίσει πολύ γιατί είχε κάνει μεταστάσεις, πάλι με είχαν ξεγραμμένη, πάλι είπαν: “δεν θ΄ αντέξει”, είχα αδυνατίσει πολύ. Είχα μπει στον Άγιο Σάββα, για να ξεκινήσουμε από κάπου», είχε δηλώσει πριν από τρεις μήνες στην εφημερίδα «Ροδιακή».

Μάλιστα, η 23χρονη Γκρατσιέλα ετοιμαζόταν να μεταβεί στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Τέξας, προκειμένου να υποβληθεί σε μία εξειδικευμένη θεραπεία με βάση τα ανοσοπετίδια.

Δυστυχώς, όμως, δεν πρόλαβε.

Η κηδεία της 23χρονης θα γίνει στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου, στο Νεκροταφείο του Ταξιάρχη.

Δείτε τις φωτογραφίες της 23χρονης που έπασχε από καρκίνο:

Διαβάστε ποιος τύπος μαστού κινδυνεύει περισσότερο από τον καρκίνο του μαστού και γιατί ο καρκίνος δεν εμφανίζεται ποτέ στην καρδιά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.