Θεσσαλονίκη – Τούμπα: 50χρονος πυροβόλησε τη σύζυγό του στο ανθοπωλείο τους

Σάλο έχει προκαλέσει στην Τούμπα η είδηση με τον 50χρονο άνδρα που μπήκε στο ανθοπωλείο τους και πυροβόλησε τη σύζυγό του.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν αναφορά για ένοπλη ληστεία με τραυματισμό γυναίκας σε ανθοπωλείο στην Τούμπα στη Θεσσαλονίκη. Όσο περνά η ώρα η υπόθεση παίρνει άλλη πλοκή.

Ο ένοπλος πυροβόλησε στο πρόσωπο με καραμπίνα και τραυμάτισε σοβαρά μια γυναίκα, που σύμφωνα με τα νέα δεδομένα είναι ο σύζυγός της και δεν πρόκειται για ληστεία

Όλα έγιναν νωρίς το πρωί του Σαββάτου όταν ο οπλισμένος 50χρονος άνδρας μπήκε σε ανθοπωλείο στην οδό Αμφιπόλεως στην περιοχή της Τούμπας και άνοιξε πυρ κατά της συζύγου του που βρισκόταν εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του seleo, ο 50χρονος μπήκε το πρωί στο ανθοπωλείο κρατώντας καραμπίνα και φορώντας κράνος. Πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα την πρώην σύζυγό του στο πρόσωπο

Η τραυματισμένη γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τα τοπικά μέσα είναι η κόρη του ιδιοκτήτη του ανθοπωλείου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για οικογενειακή υπόθεση. Η γυναίκα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ ο 50χρονος άνδρας παραμένει ταμπουρωμένος στον ανθοπωλείο. οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως τα κίνητρα ήταν ερωτικά. Η σύζυγός του είναι γύρω στα 50 και είναι υπάλληλος στο ανθοπωλείο, όπως έχει γίνει γνωστό ο άνδρας που την πυροβόλησε στο μέτωπο και στην κλείδα είναι ο πρώην σύντροφός της.

Ο 50χρονος άνδρας έχει κλειστεί μέσα στο ανθοπωλείο και αρνείται να βγει, παρά τις εκκλήσεις της αστυνομίας που έχει αποκλείσει την περιοχή και έχει ζητήσει από τους ενοίκους των γύρω πολυκατοικιών να μη βγαίνουν ούτε στα μπαλκόνια τους.

Άνδρες των ΕΚΑΜ βρίσκονται στην οδό Αμφιπόλεως στην Τούμπα. Έχουν μπει στο ανθοπωλείο προκειμένου να επιχειρήσουν να βγάλουν τον 50χρονο δράστη.

Διαβάστε καρέ – καρέ τη σύλληψη του Άρμπερ Μπάκο και τι βρέθηκε στο δωμάτιο του Άρμπερ Μπάκο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.