Απίστευτες εξελίξεις για Αρμπέρ Μπάκο: πώς έπαιρνε εντολές από τις φυλακές

Από ποιες φυλακές έπαιρνε εντολές ο μακελάρης του Μικρολίμανου, Αρμπέρ Μπάκο;

Εντολές από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου φέρονται να έπαιρναν ο μανιακός, που σκόρπισε τον πανικό στο Μικρολίμανο, Αρμπέρ Μπάκο αλλά και ο 31χρονος με το όνομα Μέτσι που συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι.

Τόσο ο Αρμπέρ Μπάκο όσο και ο συνεργός του και φερόμενος ως εγκέφαλος, Μέτσι, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. φέρονται να είχαν σχέσεις και να έπαιρναν εντολές από εγκεφάλους του κυκλώματος, που εκτίουν ποινή φυλάκισης στα σωφρονιστικά καταστήματα της Πάτρας και του Κορυδαλλού.

Ο αλβανός Μέτσι, που συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στα Σεπόλια καθώς ο Αρμπέρ Μπάκο άνοιξε το στόμα του και άρχισε να μιλάει, φέρεται, να ήταν άνθρωπος γνωστού ανθρώπου της νύχτας που βρίσκεται στις φυλακές Αγίου Στεφάνου και ο οποίος όπως φαίνεται, δεν άντεξε ποτέ τη σύλληψή του από τον συγκεκριμένο αστυνομικό.

Μάλιστα, μεταξύ των «συμβολαίων» που είχε αναλάβει είναι και εκείνο εις βάρος ανώτερου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ, που για χρόνια υπηρετούσε σε μάχιμο πόστο της Ασφάλειας Αττικής, ενώ τώρα υπηρετεί σε νευραλγική υπηρεσία εκτός ΓΑΔΑ.

Διαβάστε πώς γλιτώνει τη φυλακή ο Αρμπέρ Μπάκο και τι αποκάλυψε στην ομολογία του ο Αρμπέρ Μπάκο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.