Άλμπερτ Μπάκο ή Άρμπεν Γκλόντιαν: Ποιος ο μανιακός με το καλάζνικοφ στο Μικρολίμανο, γιατί είχε δύο ονόματα

Ποιος ο μανιακός με το καλάζνικοφ στο Μικρολίμανο, γιατί είχε δύο ονόματα Άλμπερτ Μπάκο και Άρμπεν Γκλόντιαν;

Μπορεί επισήμως η Αστυνομία να περιμένει την Τρίτη, προκειμένου να δημοσιοποιήσει το όνομα και τη φωτογραφία του μανιακού Αλβανού μακελάρη στο κλαμπ στο Μικρολίμανο, ωστόσο αστυνομικές πηγές λένε ότι στα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ ο Αλβανός έχει καταχωρηθεί με δύο ονόματα:

– το πρώτο είναι το Άρμπεν Γκλόντιαν και
– το δεύτερο είναι το Άλμπερτ Μπάκο.

Ο Άλμπερτ Μπάκο ή αλλιώς Άρμπεν Γκλόντιαν, φέρεται να είναι γεννημένος το 1983 στην Αλβανία, όμως δεν αποκλείεται κανένα απο τα παραπάνω να μην είναι το πραγματικο του όνομα, κάτι που φαίνεται πως θα εξακριβωθεί τις επόμενες ώρες.

Παράλληλα, «διέρρευσε» και φωτογραφία του Άλμπερτ Μπάκο, Άρμπεν Γκλόντιαν, που δημοσιεύεται στο Διαδίκτυο, παρά την απαγόρευση δημοσιοποίησης.

Η ύπαρξη διαφορετικών ονομάτων αποδεικνύει ότι ο μανιακός με το Καλάσνικοφ Άλμπερτ Μπάκο είναι «χωμένος» βαθιά στην παρανομία, επικίνδυνος και αδίστακτος.

Ο Άλμπερτ Μπάκο είχε συλληφθεί για σωρεία ληστειών και απόπειρα ληστείας σε πρώην βουλευτή της ΝΔ.

Ο Άλμπερτ Μπάκο ξεκίνησε από κλεφτρόνι, για να εξελιχθεί σε ψυχρό εκτελεστή. Όπως έχουμε αναφέρει, η εγκληματική δράση του παρανοϊκού δολοφόνου είναι πλούσια κι έτσι έρχονται στην επιφάνεια και άλλες υποθέσεις.

Μία από αυτές έχει να κάνει με την απόπειρα ληστείας πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, τον Δεκέμβριο του 2008.

Τότε, τρεις άνδρες είχαν μπει στο σπίτι του στη Μυτιλήνη και είχαν προσπαθήσει να τον ληστέψουν, με τον αλβανό φυγά Άλμπερτ Μπάκο, Άρμπεν Γκλόντιαν να είναι ένας από τους τρεις.

Τότε ο Άλμπερτ Μπάκο είχε συλληφθεί και είχε καταδικαστεί σε επτά χρόνια φυλάκισης για σωρεία ληστειών κι εξέτισε στην φυλακή τα 3/5 της ποινής του.

Όταν οι κακοποιοί επιχείρησαν να εισβάλλουν στο υπνοδωμάτιο, ο βουλευτής, ο οποίος στο μεταξύ είχε ξυπνήσει ακούγοντας κάποιους περίεργους θορύβους, έπεσε με δύναμη πάνω στη μισάνοιχτη πόρτα παρασύροντας τους δράστες, οι οποίοι πανικοβλημένοι το έβαλαν στα πόδια. Click4more: Τι έγινε πριν τους πυροσβολισμούς στο κατάστημα στο Μικρολίμανο Όμως κατά τη διαφυγή τους, έπεσε το κινητό τηλέφωνο ενός εκ των τριών, με συνέπεια οι αστυνομικοί να εντοπίσουν τα ίχνη τους και λίγες ημέρες αργότερα να τους συλλάβουν.

Διαβάστε ποιον σημάδευε ο Αλβανός Μπάκο στο κλαμπ στο Μικρολίμανο και δείτε τον Αλβανό Μπάκο Άλμπερτ που γάζωσε το κλαμπ στο Μικρολίμανο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.