Κλαμπ Μικρολίμανο: συγκλονιστικές μαρτυρίες για το μακελειό

Ποιες είναι οι συγκλονιστικές μαρτυρτίες απο το μακελειό στο κλαμπ στο Μικρολίμανο

Κραυγές, αίμα, νέα παιδιά πεσμένα πεσμένα στο πάτωμα, πυροβολισμοί. Αυτή είναι η εικόνα, όπως την περιγράφουν όσοι έζησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου το μακελειό στο κλαμπ στο Μικρολίμανο.

Δεκαπέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν συνολικά σε 4 νοσοκομεία, 3 από τους οποίους είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Ανάμεσά τους είναι ένα 23χρονο κορίτσι, το οποίο δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Τραυματίστηκε στο κεφάλι, ενώ η κατάστασή της επιδεινώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου και κρίνεται κρίσιμη από τους γιατρούς. Στο μαγαζί διασκέδαζε και η νεαρή Χριστίνα, η οποία μίλησε στο Star για τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε στο κλαμπ στο Μικρολίμανο σαν αυτόπτης μάρτυρας.

«Ήμασταν πανικόβλητοι κάποιοι πήγαν στο μπαρ, κάποιοι κρύφτηκαν στις τουαλέτες. Μας είπε να πέσουμε κάτω, πέσαμε και εγώ είχα το κεφάλι μου ανάμεσα σε δύο άλλα παιδιά. Δεν έβλεπα τίποτα γύρω μου.»

Μετά χάος. Σοκαρισμένη, δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί. Αρχικά νομίζαμε ότι ήταν πυροτεχνήματα, μας λέει.

«Μετά σηκώνω το κεφάλι μου και βλέπω ένα παιδί το είχε πάρει η σφαίρα στο δεξί χέρι , ένα κορίτσι οι σφαίρες το είχαν πάρει και στα δύο πόδια. Και ένας που ήταν στην τζαμαρία, τον είχε πάρει στα πλευρά.»

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός αυτόπτη μάρτυρα που διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο. Γλίτωσε κυριολεκτικά στο παρά πέντε, αφού όπως υποστηρίζει, μιλώντας αποκλειστικά στο Star, κλείνοντας πίσω του την πόρτα του νυχτερινού κέντρου, είδε το δράστη να πλησιάζει.

«Μόλις είχα βγει από το μπαρ. Εκείνη την ώρα είδα το δράστη με το όπλο στο χέρι και κατευθύνεται προς το μαγαζί. Παραπατούσε και μου φάνηκε ότι δεν ήταν νηφάλιος. Μάλιστα τους πρώτους πυροβολισμούς τους έριξε στο έδαφος. Έπεσα αμέσως κάτω για να καλυφθώ. Μετά τους πυροβολισμούς τον είδα να φεύγει με τα πόδια, πάλι τρεκλίζοντας.»

Στον Ευαγγελισμό νοσηλεύεται ένας 23χρονος με ελαφρά τραύματα από θραύσματα στο θώρακα και το χέρι, ενώ μια 23χρονη που χτυπήθηκε από σφαίρα στο αριστερό πόδι, μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ για να χειρουργηθεί.

Στο Αττικό νοσοκομείο, μαζί με άλλους 4 τραυματίες, νοσηλεύεται και μια 27χρονη. Η φίλη της πήρε εξιτήριο το πρωί και περιγράφει στην μαρτυρία της από την αρχή το περιστατικό στο κλαμπ στο Μικρολίμανο.

«Ήμασταν και διασκεδάζαμε και ξαφνικά ακούσαμε μπαμ μπουμ. Είδα τη φίλη μου αιμόφυρτη κάτω, έπεσα από πάνω της για να την προστατεύσω. Δεν προλάβαμε, έγιναν όλα σε δευτερόλεπτα, ακούσαμε το πέστε κάτω όλοι.»

Η 27χρονη φίλη της σώθηκε από θαύμα, όπως μας λέει, αφού η σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι της, τραυματίζοντάς την στο μέτωπο. Στην παρέα της κοπέλας διασκέδαζε, σύμφωνα με πληροφορίες, και ένας αστυνομικός, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας.

Στον Ερυθρό Σταυρό μεταφέρθηκαν τα δυο πιο σοβαρά περιστατικά. Ένας 29χρονος που χτυπήθηκε στο θώρακα, ενώ φέρει διαμπερές τραύμα στον ώμο, ο οποίος χειρουργήθηκε το πρωί και από το μεσημέρι του Σαββάτου νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Στο ίδιο νοσοκομείο χειρουργήθηκε και ο 39χρονος, ο οποίος είναι επίσης σοβαρά τραυματισμένος στον πνεύμονα και το χέρι.

Για τις δραματικές στιγμές που έζησε στο κλαμπ στο Μικρολίμανο μίλησε και ένας 26χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά από θραύσματα και πήρε εξιτήριο το μεσημέρι.

«Ξαφνικά από το πουθενά άρχισe να πυροβολεί κάποιος έξω από το μαγαζί. Γάζωσε τυχαία, έξω από την τζαμαρία όποιον βρήκε. Έγινε ένας χαμός, όλος ο κόσμος φώναζε, τσίριζε βοήθεια, αλλά μες το χαμό δεν μπορούσε να κάνει κανείς τίποτα.»

Δείτε τι φώναζε ο δράστης στο κλαμπ στο Μικρολίμανο, ποια είναι η κατάσταση της υγείας τωντραυματιών από πυροβολισμούς στο κλαμπ στον Πειραιά, δείτε πόσοι είναι οι τραυματίες από τουςπυροβολισμούς στον Πειραιά και πώς έπεσαν οι πυροβολισμοί στο κλαμπ στο Μικρολίμανο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.