Κλαμπ Πειραιάς: Πόσοι τραυματίες από τους πυροβολισμούς με Καλάζνικοφ [video]

Πόσοι τραυματίες από τους πυροβολισμούς με Καλάζνικοφ σε κλαμπ στον Πειραιά; Δείτε το βίντεο με την είδηση.

Πυροβολισμοί σε κλαμπ στον Πειραιά στις 4:15 τα ξημερώματα του Σαββάτου, και συγκεκριμένα στην Ακτή Δηλαβέρη 13, στο Μικρολίμανο. Πανικός επικράτησε σε γνωστό κλαμπ όταν, άντρας άρχισε να βρίζει χυδαία και στην συνέχεια με την απειλή “Τώρα θα χυθεί αίμα” άρχισε να πυροβολεί πιθανότατα με καλάσνικοφ εναντίον των θαμώνων του καταστήματος

Όπως μετέδωσε πριν από λίγο το Mega, οι τραυματίες από την επίθεση αγνώστου με Καλάσνικοφ σε κλαμπ στον Πειραιά, είναι έντεκα, οι τρεις εκ των οποίων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, νοσηλεύονται και οι τρεις στο Αττικό νοσοκομείο.

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης του κλαμπ στον Πειραιά φαίνεται ότι έχει αναγνωρίσει τον δράστη από φωτογραφία που του έδειξε η αστυνομία.

Στο σημείο μετά τους πυροβολισμούς έφτασαν 2 κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ με γιατρό για να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, και 4 ασθενοφόρα.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι τραυματίες είναι 8. Ωστόσο, ο αριθμός δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, συνοδευόταν κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο μαγαζί από μία γυναίκα, ενώ αφού πυροβόλησε, διέφυγε με κάποιο όχημα πιθανότατα ταξί.

Όσο για την περιγραφεί του δράστη υπάρχει διχογνωμία. Κάποιοι τον περιέγραψαν καραφλό. Κάποιοι άλλοι διαφορετικά

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας είναι μεγάλη, καθώς γνωρίζουν από φωτογραφικό υλικό και από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού ποιο είναι το άτομο που αναζητούν.

Πληροφορίες θέλουν τον δράστη να είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό στο περιστατικό σε καφέ-μπαρ στην πλατεία Βάθης στις 31 Οκτωβρίου, όπου είχε σκοτωθεί ένα άτομο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως οι κάλυκες από το περιστατικό στον Πειραιά θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν είναι από το ίδιο όπλο που είχε χρησιμοποιηθεί και στο περιστατικό της πλατείας Βάθης.

Δείτε το βίντεο με την είδηση για τους πυροβολισμούς σε κλαμπ του Πειραιά:
https://www.youtube.com/watch?v=qtvEc6p_R8k

Διαβάστε ποια είναι η κατάσταση της υγείας των τραυματιών από τους πυροβολισμούς στο κλαμπ στον Πειραιά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.