Κλαμπ Μιρκολίμανο: τι αποκαλύπτεται για τον δράστη του μακελειού

Τι αποκαλύπτεται σιγά σιγά για τον δράστη του μακελειού στο κλαμπ στο Μικρολίμανο που τραυμάτισε σοβαρά τρεις πελάτες;

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται οι τρεις από τους έντεκα πελάτες του κλαμπ στο Μικρολίμανο “Έτσι απλά”, μετά την ένοπλη επίθεση με καλάσνικοφ ενός άνδρα στις 4, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Οι τραυματίες, νεαρά άτομα κυρίως, βρίσκονται στα νοσοκομεία Ευαγγελισμός και Αττικό. Ο δράστης του κλαμπ στο Μικρολίμανο, όπως προκύπτει, είναι ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε απασχολήσει την αστυνομία και στο παρελθόν με άλλες τρεις ένοπλες επιθέσεις, δύο σε μπαρ του Αγ. Παντελεήμονα και μιας ακόμη στην οδό Μιχαλακοπούλου.

Σύμφωνα με την “Καθημερινή”, πριν από την επίθεση στο κλαμπ στο Μικρολίμανο, από την πρώτη επίθεση είχε τραυματιστεί θανάσιμα ένας 44χρονος Έλληνας θαμώνας και μια 21χρονη υπάλληλος από την Αλβανία.

Στην 2η επίθεση της 6ης Νοεμβρίου στην οδό Αριστοτέλους 106, δύο άτομα γάζωσαν την καφετέρια με 12 σφαίρες, χωρίς να υπάρξουν τραυματίες.

Στο σημείο της χθεσινής επίθεσης στο κλαμπ στο Μικρολίμανο έχουν βρεθεί 14 κάλυκες από καλάσνικοφ, ενώ υπάρχει οπτικό υλικό στη διαθεση της ΕΛ.ΑΣ., που αποδεικνύει ότι ο δράστης διασκεδαζε χθες στο συγκεκριμένο κατάστημα, με μαρτυρίες να αναφέρουν ότι βρισκόταν σε παρεά με ακόμη δύο άτομα.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη στο κλαμπ στο Μικρολίμανο.

Δείτε τι φώναζε ο δράστης στο κλαμπ στο Μικρολίμανο, ποια είναι η κατάσταση της υγείας των τραυματιών από πυροβολισμούς στο κλαμπ στον Πειραιά, δείτε πόσοι είναι οι τραυματίες από τους πυροβολισμούς στον Πειραιά και πώς έπεσαν οι πυροβολισμοί στο κλαμπ στο Μικρολίμανο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.