Έτοιμοι για εκλογές 2014: ποια παραγγελία του ΥΠΕΣ πρόδωσε το “άνοιγμα” της κάλπης

Τι παραγγελία – προμήνυμα των εκλογών 2014 έκανε το υπουργείο Εσωτερικών;

Χιλιάδες εκλογικούς σάκους παρήγγειλε το υπουργείο Εσωτερικών, γεγονός που προμηνύει τις επερχόμενες και πολυσυζητημένες εκλογές 2014.

Σύμφωνα με το star.gr, στις 12 Νοεμβρίου το υπουργείο Εσωτερικών με έγγραφο το οποίο χαρακτηρίζεται «κατεπείγον – εκλογικό» και με αριθμό πρωτοκόλλου 43955 προχώρησε στην παραγγελία 5.000 σάκων για τις εκλογές 2014.

Αν και αυτό που αναγράφεται ως αιτιολογία για την παραγγελία “μαμούθ” είναι πως οι σάκοι παραγγέλθηκαν για την διεξαγωγή των επαναληπτικών εκλογών στους δήμους Ειδυλλίας, Καισαριανής και Τροιζήνας – Μεθάνων, πληροφορίες του Star λένε πως «το υπουργείο ετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο». Εξάλλου, στους εν λόγω δήμους οι εκλογικές περιφέρειες μετά βίας ξεπερνούν τις 100.

Εκτός από τους σάκους, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών ετοιμάζονταν να κάνουν εκκαθάριση κι αναθεώρηση των εκλογικών καταλόγων σε όλη τη χώρα.

Μάλιστα, με σχετικό έγγραφο που είχε σταλεί στις 6 Οκτωβρίου 2014 στους Δήμους της χώρας, το υπουργείο ζητούσε να του αποστείλουν ως τις 15 Νοεμβρίου, σε ηλεκτρονική μορφή, τους αναθεωρημένους εκλογικούς καταλόγους, αφού προηγουμένως ελεγχθούν προσεκτικά.

Διαβάστε τι δείχνει νέα δημοσκόπηση για τις εκλογές 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.