Δύσκολες στιγμές για την έγκυο Ελένη Μενεγάκη. Φόβος μετά από ήδη 2 αποβολές

Ποιες είναι οι δύσκολες στιγμές που περνά η Ελένη Μενεγάκη; Διαβάστε γιατί φοβάται την αποβολή.

Δεν το δείχνει, η Ελένη Μενεγάκη αλλά φοβάται πολύ. Υπάρχουν πληγές που δεν έχουν κλείσει ακόμη. Προσπαθεί να δείχνει ήρεμη και χαμογελαστή μπροστά στις κάμερες αλλά όταν σβήνουν τα φώτα το πρόσωπό της σκοτεινιάζει.

Το περιοδικό “YES!” αποκάλυψε ότι η Ελένη Μενεγάκη τρέμει και τη σκιά της μέχρι να φέρει στον κόσμο το παιδί του Ματέο και κυκλοφορεί ακόμη και με οδηγό που εκτελεί και χρέη φρουρού προκειμένου να μην κουράζεται καθόλου στις μετακινήσεις της.

Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης Ελένη Μενεγάκη ήθελε πολύ να χαρίσει ένα μωρό στον άντρα που σημάδεψε τη ζωή της και όταν πληροφορήθηκε ότι είναι έγκυος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή της.

Ήταν το καλύτερο δώρο σε μία χρονιά που δεν ήταν και η καλύτερη της ζωής της σε όλα τα επίπεδα, με κυριότερο “αγκάθι” τη δικαστική διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο.

Τα υπονοούμενα στην εκπομπή της είναι πολλά για την εγκυμοσύνη της, ακόμη και από την ίδια, αλλά καμία παραδοχή διά στόματος της Ελένης Μενεγάκη ότι σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της. Αν και μπήκε στον πέμπτο μήνα είναι πολύ διστακτική, αφού το παρελθόν την έχει γεμίσει πληγές που ακόμη δεν έχουν κλείσει.

Ο εφιάλτης της αποβολής έχει στοιχειώσει την Ελένη Μενεγάκη, εξαιτίας των ήδη δύο αποβολών που είχε όταν ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο και τις έχει παραδεχτεί δημόσια κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

Η Ελένη Μενεγάκη εδώ και καιρό ήθελε να φέρει στον κόσμο το παιδί του Ματέο. Όταν πριν από ενάμιση χρόνο περίπου έμαθε ότι το όνειρό της θα γίνει πραγματικότητα, πέταξε από τη χαρά της. Δεν την ένοιαζε τίποτα, παρά μόνο να κάνει ευτυχισμένο τον άντρα της ζωής της.

Διαβάστε πόσο κοστίζει το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη και ποιος θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη όταν φύγει για να γεννήσει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.