Έλλη Παπαγγελή: γιατί μετάνιωσε η 26χρονη σέξι ΟΝΝΕΔίττισα

Γιατί δήλωσε μετανιωμένη η Έλλη Παπαγγελή;

Οι προκλητικές απόψεις της Έλλης Παπαγγελή, για την εξέγερση του Πολυτεχνείου και τους ανθρώπους που έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία, προκάλεσαν έντονο διαδικτυακό και όχι μόνο σάλο.

Το 26χρονο μοντέλο και μέλος της ΟΝΝΕΔ, Έλλη Παπαγγελή προκάλεσε «καταιγίδα» αντιδράσεων όταν υποστήριξε ότι στο Πολυτεχνείο δεν υπήρχαν νεκροί και ότι όλα όσα έχουν γραφτεί γι αυτούς είναι προϊόν “αριστερής προπαγάνδας”. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Έθνος”, έκτοτε η νεαρή ΟΝΝΕΔίτισσα έχει κλειστεί στο καβούκι της και δηλώνει στους φίλους της ότι θέλει να ανασκευάσει. Λογικό, θα συμπληρώναμε εμείς, καθώς το «κράξιμο» για το ανιστόρητο σχόλιό της ήταν καθολικό.

Τώρα, η Έλλη Παπαγγελή υποστηρίζει ότι οι δηλώσεις της διαστρεβλώθηκαν, ότι ουδέποτε είπε πως δεν υπήρξαν νεκροί στην εξέγερση γενικώς αλλά ότι εντός του Πολυτεχνείου δεν έπεσε κανένα νεκρός. “Νεκροί υπήρχαν. Όπως υπήρχαν και πολλοί βασανισμένοι πολίτες. Μέσα στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξαν νεκροί. Αυτό είπε η Έλλη και τίποτα άλλο” λέει στην εφημερίδα φιλικό της πρόσωπο. Στόχος της, υποστηρίζει, ήταν να εστιάσει στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς εκείνη την περίοδο, καθώς και στο τι δημιούργησε το… μετά του Πολυτεχνείου.

“Κάτω από το κάλυμμα του αντιχουντικού και αντιφασιστικού λόγου, ο μύθος του Πολυτεχνείου δεν ήταν παρά προπαγάνδα αριστερών δογμάτων. Μας επέβαλαν να προσκυνάμε νέα τοτέμ και να συμμετέχουμε σε γιορτές μνήμης και πορείες για ‘δημοκρατία’, μόνο για να διαιωνίσουν τη δική τους κυριαρχία. Φτάνει πια. Τέσσερις δεκαετίες αρλούμπας αρκούν”, είχε γράψει στο επίμαχο σχόλιο, στο Facebook στις 17 Νοεμβρίου.

Η Ελλη Παπαγγελή, η οποία ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον υποστηριζόμενο από τη ΝΔ συνδιασμό του Γιώργου Κουμουτσάκου, δέχθηκε σοβαρότατη επίπληξη από μέλη της ΟΝΝΕΔ και ανθρώπους της ΝΔ, οι οποίοι και την ανάγκασαν να κατεβάσει το κείμενο από την προσωπικήτης σελίδα στο Facebook. Ο ίδιος ο κ. Κουμουτσάκος χαρακτήρισε κατάπτυστο το κείμενό της και την προέτρεψε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Μάλιστα, όπως λένε οι φίλοι της, η Έλλη Παπαγγελή, που είναι αυτή την περίοδο το βασικό πρόσωπο της καμπάνιας μια εταιρίας κολλαγόνου, κινδύνεψε να χάσει τη δουλειά της.

Διαβάστε πώς ο Γιώργος Κουμουτσάκος ξεφτίλισε την Ελλη Παπαγγελή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.