Ποιος ο βουλευτής της ΝΔ που ήταν ο εγκέφαλος εγκληματικής οργάνωσης [φωτο]

Ποιος είναι ο βουλευτής της ΝΔ που ήταν ο εγκέφαλος εγκληματικής οργάνωσης; Διαβάστε γιατί καταδικάστηκε ο πρώην βουλευτής.

Σύμφωνα με το enikos.gr, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ που φέρεται σύμφωνα με έρευνα της Εισαγγελίας να εμπλέκεται στη σπείρα με τις πλαστές διαθήκες, είναι ο Ευάγγελος Παπανικολάου, πρώην βουλευτής Αργολίδας που είχε καταδικαστεί για απάτες το 2013.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ευάγγελος Παπανικολάου φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» της εν λόγω σπείρας σύμφωνα με το enikos.gr.
590_ae89b929ad3e5b94ac53845562e1bae8
Τα μέλη της σπείρας σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία των αρχών, εξαπατούσαν εύπορους ηλικιωμένους ανθρώπους και με πλαστές διαθήκες που κατήρτιζαν κατάφερναν να καρπώνονται τις περιουσίες τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρειος Πάγος επικύρωσε το 2013 εφετειακή απόφαση με την οποία καταδικάστηκε ο τέως βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ Ευάγγελος Παπανικολάου σε κάθειρξη πέντε ετών για απάτη κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια καθώς εισέπραττε μεγάλα χρηματικά ποσά από γονείς για δήθεν διορισμούς των παιδιών τους στο Δημόσιο, σε τράπεζες, κ.α.

Διαβάστε πώς δρούσε το κύκλωμα που πρωταγωνιστούσε πρώην βουλευτής της ΝΔ Ευάγγελος Παπανικολάου και πώς ο Ευθύμης Γιαννουσάκης έστησε το κύκλωμα με την ηρωίνη.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής και η σύζυγός του Έλενα Τσοβαλιά για τα οικονομικά τους προβλήματα και τι είπε ο Μάρκος Σεφερλής για Λιάγκα – Σκορδά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.