Κατερίνα Καπόλα: Ποια η σέξι… βοηθός του Γιάννη Μανιάτη. “Αντιζηλεία” με Χαρδούβελη [φωτο]

Ποιο το “δεξί χέρι” του Γιάννη Μανιάτη, Κατερίνα Καπόλα;

Μετά τον σάλο με την… περίεργη σχέση του Ανδρέα Λοβέρδου και της Τάνιας Χριστοδουλίδου, μια ακόμη συνεργασία, που αφορά στον Γιάννη Μανιάτη και την Κατερίνα Καπόλα, αρχίζει να απασχολεί.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης επέλεξε μια εξίσου εκρηκτική παρουσία ως… δεξί του χέρι, αυτή της Κατερίνας Καπόλα, η οποία πέρα από την εμφάνισή της, διαθέτει και εντυπωσιακό βιογραφικό.

Η Κατερίνα Καπόλα, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ενώ στη συνέχεια σπούδασε κατά σειρά στο Yale, στο Suffolk Law School και στη Νομική Σχολή του Harvard.

Ωστόσο, η Κατερίνα Καπόλα πριν ξεκινήσει την καριέρα της στο πλευρό του Γιάννη Μανιάτη ήταν και επιλογή του νυν υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της βοηθού του Γιάννη Μανιάτη, η Κατερίνα Καπόλα παρέμεινε και στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά μέχρι τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, χωρίς ωστόσο να έχει τις ίδιες αρμοδιότητες όπως είχε επί Παπαδήμου στο τιμόνι της χώρας. Από εκεί και πέρα… χάνονται τα ίχνη της.

Δείτε την Κατερίνα Καπόλα:

Διαβάστε ποια είναι η Τάνια Χριστοδουλίδου και ποια η εμπλοκή της Ελενας Ράπτη στη σχέση Λοβέρδου-Τάνιας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.