Νέα εξέλιξη στην εξαφάνιση του Γιώργου Μαρίνου

Ποια η νέα εξέλιξη γύρω από την εξαφάνιση του Γιώργου Μαρίνου;

Η είδηση ότι ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Μαρίνος εξαφανίστηκε από τον πολυτελή οίκο ευγηρίας, όπου έμενε τους τελευταίους μήνες και αγνοείται η τύχη του εδώ και δύο μήνες περίπου, προκάλεσε σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ίσως τα πράματα να μην είναι ακριβώς έτσι.

Όπως ανέφερε φίλος του Γιώργου Μαρίνου και συγκεκριμένα ο προσωπικός του οδηγός, ναι μεν έφυγε από τον οίκο ευγηρίας, όμως, δεν έχουν χαθεί τα ίχνη του. Και σε καμία περίπτωση δεν έχει εξαφανιστεί. Αντίθετα, είναι μια χαρά και μένει πλέον σε διαμέρισμα στη Βούλα, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Εξάλλου, όπως εξήγησε, στον οίκο πήγε για αποκατάσταση, αφού χρειαζόταν 24ωρη φροντίδα και μόλις βρήκε σπίτι και ήταν καλύτερα, έφυγε.

Και η Άννα Φόνσου μίλησε στην εκπομπή, αφού ο Μαρίνος μετά την έξοδο του από το νοσοκομείο, είχε φιλοξενηθεί για λίγο στο Σπίτι του Ηθοποιού. Έτσι, όπως εξήγησε, ο ηθοποιός είναι ένας πολύ κλειστός άνθρωπος που θέλει να είναι μόνος. Επίσης, όσο έμεινε στο Σπίτι του Ηθοποιού, δε δέχτηκε κανέναν επισκέπτη παρά μόνο τον Σταμάτη Φασουλή. Αν και με τον τελευταίο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Φασουλής, δεν έχουν πλέον καμία επαφή.

Διαβάστε τι οδήγησε τον Γιώργο Μαρίνο στην εξαφάνιση και πώς ο Γιώργος Μαρίνος χάθηκε από το γηροκομείο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.