Γιώργος Σούκουρης: “Αυτός είναι ο Νεοδημοκράτης που δωροδοκεί βουλευτές” [video]

Ποιος είναι ο Γιώργος Σούκουρης, που “καρφωσε” ο Πάνος Καμμένος για δωροδοκία βουλευτών;

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την καταγγελία-βόμβα του Πάνου Καμμένου, για άνθρωπο από τους κύκλους της ΝΔ, ο οποίος δωροδοκεί βουλευτές για να… αλλάξουν στρατόπεδο.

Μετά την αποκάλυψη του ονόματος της Σταυρούλας Ξουλίδου, ως “θύμα” αυτής τη δράσης, ο Πάνος Καμμένος κατονόμασε και τον… ηθικό αυτουργό, Γιώργο Σούκουρη.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος βγήκε στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου το βράδυ της Τρίτης και κατονόμασε τον άνθρωπο που προσέγγισε τη βουλευτή Σταυρούλα Ξουλίδου ως στέλεχος της ΝΔ και της έταξε 3 εκατομμύρια ευρώ για να ψηφίσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ονομάζεται Γιώργος Σούκουρης, είναι συνεργάτης ενός υπουργού και ενός υφυπουργού της κυβέρνησης Σαμαρά ενώ διατελεί πρόεδρος σε Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ.

Μάλιστα ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε πως θέλησε να τον καταγράψουν με κάμερα ώστε να αξιοποιηθεί το υλικό από τη δικαιοσύνη, ωστόσο ο Γιώργος Σούκουρης ακύρωνε συνεχώς το ραντεβού με την κα Ξουλίδου και της ζητούσε να βρεθούν σε χώρο εκτός του γραφείου της.

Όπως αναφέρει το fimotro.gr, ο Γιώργος Σούκουρης είναι Βορειοηπειρώτης και συνεργάζεται με δυο εν ενεργεία βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ενώ δηλώνει Ιστορικός Συγγραφέας και ισχυρίζεται ότι είναι πρόεδρος Γαλάζιας Τοπικής Οργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της Σταυρούλας Ξουλίδου, υπάρχουν email από τα οποία προκύπτει ότι ο Γιώργος Σούκουρης της πρότεινε να πάρει 3 εκατ. ευρώ!

Δείτε τον Γιώργο Σούκουρη:
1

Δείτε το βίντεο:


https://www.youtube.com/watch?v=8-PxGcXIPII
https://www.youtube.com/watch?v=1O-ZH0GUOgA

Διαβάστε γιατί ο Πάνος Καμμένος κατήγγειλε τον Γιώργο Σούκουρη και τι αποκάλυψε η Σταυρούλα Ξουλίδου για χρηματισμό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.