#Hashtag: η Ελεονώρα Μελέτη τρελάθηκε στο Σανατόριο της Πάρνηθας [video]

Έντρομη έφυγε από το Σανατόριο της Πάρνηθας η Ελεονώρα Μελέτη. Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Hashtag.

Το τρίτο επεισόδιο του #Hashstag προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του Epsilon, το βράδυ της Πέμπτης 20 Νοεμβρίου, με την Ελεονώρα Μελέτη να ερευνεί τη λέξη «Mυστήριο» σε όλες τις εκφάνσεις της.

Η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον αρχισυντάκτη της εκπομπής, Θέμη Μάλλη, και την ομάδα «W Researching» επισκέφθηκαν το εγκαταλελειμμένο Σανατόριο της Πάρνηθας για να δουν αν όντως συμβαίνουν μεταφυσικά φαινόμενα. Ο συγκεκριμένος χώρος, όπως ανέφερε η ίδια κατά την διάρκεια της εκπομπής, θεωρείται από τους «κυνηγούς» φαντασμάτων ως ο χώρος με την πλέον έντονη μεταφυσική δραστηριότητα.

Λίγο μετά την είσοδό της στο Σανατόριο της Πάρνηθας η Ελεονώρα Μελέτη άρχισε και εκείνη να ακούει διάφορους ήχους. «Να το! Δεν μας κάνουν πλάκα αλήθεια… Το άκουσες; Ρε συ, φωνή κανονική, γρύλισμα… Βήματα! Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Ακούγεται. Δεν είναι δυνατόν. Θέλω να φύγω» ανέφερε η ίδια κατά τη διάρκεια της περιήγησής της στον χώρο.

Στη συνέχεια, όταν η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με την ομάδα ερευνητών κατέβηκε στο υπόγειο, ένας από τους ερευνητές ένιωσε κάτι να τον ακουμπά και να σκίζει το μπουφάν του. Μάλιστα ζήτησε να απομακρυνθούν γρήγορα από τον χώρο.

Η Ελεονώρα Μελέτη τότε, έντρομη, ζήτησε να φύγουν, φωνάζοντας «Πάμε να φύγουμε. Έχουμε το ρεπορτάζ. Πάμε να φύγουμε ρε παιδιά, πάμε να φύγουμε σας παρακαλώ. Χωρίς πλάκα. Θέλω να φύγω, δεν με νοιάζει. Πάμε να φύγουμε ρε, δεν πρέπει να παίζουμε άλλο με αυτό. Είμαι μια χαρά αλλά νομίζω δεν θα ήθελα άλλο. Τι άλλο να δούμε; Στο τέλος θα εμφανιστεί μπροστά μας».

Δείτε το βίντεο με την εκπομπή Hashtag της Ελεονώρας Μελέτη, στο Σανατόριο της Πάρνηθας:

Δείτε το βίντεο με την Ελεονώρα Μελέτη να κάνει πεζοδρόμιο στην εκπομπή της #hashtag, να κάνει η Ελεονώρα Μελέτη μαριχουάνα και το βίντεο με το να χορεύει στο Hashtag pole dancing.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.